Jurist

Proton Auto

03-08-2009 | EXPIRA LA 09-08-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- redacteaza documentele de firma si contractele
- gestioneaza baza de date cu caracter juridic
- realizeaza activitati administrative
- mentine relatia cu institutiile (ITM, AJOFM, Judecatorie, Oficiul registrului comertului)
- pastreaza relatia si se consulta permanent cu Juristul firmei


CERINTE

- studii superioare in domeniul juridic;
- persoana motivata, comunicativa, rezistenta la stres;
- cunostinte PC: MS Office


DESCRIEREA FIRMEI

SC Proton Auto SRL a fost infiintata in anul 1998 avand sediul in Cluj Napoca si capital integral privat. Societatea face parte din grupul de firme Compexit Group si are un numar de 95 de angajati.

In prezent activitatea firmei este structurata pe 3 categorii principale: distributie piese auto, distributie echipamente service si servisare autoturisme.
Misiunea Proton Auto este de a oferi servicii si solutii auto de calitate accesibile clientilor, atat persoanelor fizice posesoare de autovehicule cat si partenerilor nostrii de afaceri care isi desfasoara activitatea in domeniul auto.
Bazandu-ne pe o echipa cu experienta, orientata spre client, produse si servicii de calitate superioara, dotari in pas cu evolutiile tehnologice, dorim sa contribuim la dezvoltarea comunitatii locale si regionale.

Gama larga de produse pe care Proton Auto o pune la dispozitia clientilor sai pe partea de distributie este intr-o continua diversificare, in principal datorita colaborarii cu parteneri foarte importanti, atat din tara cat si din strainatate.
Portofoliul Proton Auto include marci cu traditie si renume atat la nivel national cat si international, cum ar fi: Bosch, Swag, Hengst, Sachs, Kager, Aral, Castrol, Mobil, Esso, Space, Orion, Pioneer, Sony, Blaupunkt, Viper, Cobra, etc.

Recunoasterea de catre Robert Bosch Romania, a Proton Auto, drept cel mai mare distribuitor national de piese auto si echipamente service Bosch in 2005 si 2006, vine sa consolideze pozitia firmei printre principalii competitori din acest domeniu.