Junior Software Engineer

NSPYRE ROMANIA

09-11-2012 | EXPIRA LA 09-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Să ne prezinţi o activitate independentă care să scoată în evidenţă curiozitatea, interesul sau pasiunea pentru domeniul tehnic.
Să ai o buna înţelegere a conceptelor de OOP
Să ai cunoştinţe de bază în modele de design, metodologii şi echipamente software
Să fii capabil să observi şi să comunici problemele întâlnite în munca ta
Să gândeşti în termeni de soluţii, nu probleme
Să fii capabil să lucrezi într-o echipă
Să fii entuziast, independent şi dornic să înveţi lucruri noi
Să ai abilitatea de a scrie, vorbi şi înţelege limba engleza
Să găseşti mândria şi ambiţia de a-ţi atinge potenţialul maxim


CERINTE

Diplomă de licenţă sau de master de la una din facultăţile tehnice este obligatorie. Dacă ai un an experienţă în programare, testare sau redactare de documente referitoare la proiecte software


BENEFICII OFERITE

O organizaţie puternică, peste 600 de colegi şi majoritatea cu experienţă tehnică în domeniu. Un mediu tânăr şi dinamic, în care spiritul antreprenorial, dorinţa de dezvoltare precum şi munca în echipă sunt importante. Acest lucru este stimulat de o comunicare deschisă prin intranet (bloguri), dar, de asemenea, cu programele structurate ce au ca obiectiv să stimuleze dezvoltarea ta.

Mai mult de atât suntem încântaţi să îţi oferim cele mai bune echipamente şi cunoştinţe pentru a obţine rezultate maxime. Vei primi contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi salariu competitiv. Vor fi multe oportunităţi de a te dezvolta atât personal cât şi profesional, precum si un pachet de beneficii flexibile (indemnizaţie de mobilitate, laptop, telefon, asigurare medicală, etc) care-ţi permite să faci alegerile tale în funcţie de preferinţe.


DESCRIEREA FIRMEI

Few words about us…
Nspyre, one of the most experienced service providers in technical IT has started a technology center in Cluj-Napoca. The increasing opportunity for growth in combination with access to highly skilled resources has generated our strategic decision to start a technology center in Romania.

Our engineers are involved in developing software solutions for multiple customers and products using a large variety of technologies and tools in the field of technical automation. Our projects are technically challenging. We focus on practical solutions and we want to optimize both the requirements and resource consumption.