IT System Administrator

NSPYRE ROMANIA

09-11-2012 | EXPIRA LA 09-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Aşteptăm de la tine sa:
te ocupi de administrarea si depanarea retelei globale de IP, sa configurezi routerele de baza, linkurile de internet, sa administrezi sesiunile BGP si traficul IP
sa creezi diagramele de retea si documentatia pentru reteaua IP
administrezi firewalls, sa setezi restrictiile de securitate, sa aduci la zi ACL&permissions, sa raportezi problemele intalnite si sa propui imbunatatiri de securitate
efectuezi scanari periodice ale retelei, sa rezolvi vulnerabilitatile descoperite, sa raportezi rezultatele si sa propui imbunatatiri de securitate
fii responsabil de monitorizarea, follow-upul, rezolvarea si gestionarea tichetelor interne referitoare la problem tehnice, conform procedurilor in vigoare
fii responsabil de monitorizarea activitatilor din retea si de raportarea problemelor persoanelor de drept
asiguri suport tehnic IT pentru orice problema tehnica aparuta
instalezi servere, echipamente de retea, laptop-uri, imprimante si alte echipamente IT
administrezi conturile utilizatorilor conform cu procedurile in vigoare
aprobi update-uri Windows si sa rezolvi incompabilitati
administrezi serverele de aplicatii, sa creezi backup si sa depanezi incidentele aparute.
mentii la zi serverul de antivirus si clientii, sa definesti si monitorizezi periodic scanarile si sa creezi rapoarte periodice.
manageriezi sistemul de email, sa configurezi, administrezi si monitorizezi serverele de email. Sa creezi proceduri de backup pentru email.
administrezi solutii SAN si NAS, sa creezi documentatii si plan de recuperare in cazul unui dezastru.
asiguri ca operatiunile si echipamentele sunt in concordanta cu politicile, procedurile si regulile aplicate
administrezi clustere de sisteme virtuale (folosind vSphere), sa rulezi aplicatii, asigurand disponibilitate si continuitate.


CERINTE

Aşteptăm de la tine:
Diplomă de licenţă sau de master de la una din facultăţile tehnice este obligatorie. . Cel puţin trei ani de experienţă documentată în IT Support este de asemenea obligatoriu.
Cautam mai multi profesionisti, inclusiv o persoana care sa poata prelua conducerea sau chiar sa gestioneze o echipa de ingineri IT.

Microsoft Windows Server 2008
Microsoft Exchange Server
SCCM
SCOM
Microsoft Forefront Threat Management Gateway
NetApp Storage
VmWare
In plus ne asteptam ca tu:
Sa ai experienta cu medii de retea de dimensiuni considerabile.
Sa analizezi riscurile si sa raportezi problemele intalnite
gândeşti în termeni de soluţionare a problemelor şi să aplici cele mai bune practici faţă de client Sa ai avilitatea de a scrie, vorbi si intelege limba engleza (cunoasterea limbii olandeze este un plus).
Sa fii proactiv si independent.
Sa gandesti rapid si sa ai abilitatea de a depana si rezolva probleme legate de programare.
Sa ai abilitate in lucrul direct cu clientul, sa ai abilitatea de a discuta direct cu utilizatorii, sa le rezolvi problemele aparute si sa lasi utilizatorilor o experienta pozitiva.
Sa acorzi atentie detaliilor si urgentelor
Sa ai abilitati de multi-tasking, sa poti rezolva mai multe probleme de prioritate ridicata, sa balansezi prioritatile schimbatoare.
Sa ai o atentie excelenta la detalii si sa ai abilitatea de a invata repede tehnologii noi.


BENEFICII OFERITE

O organizaţie puternică, peste 600 de colegi şi majoritatea cu experienţă tehnică în domeniu. Un mediu tânăr şi dinamic, în care spiritul antreprenorial, dorinţa de dezvoltare precum şi munca în echipă sunt importante. Acest lucru este stimulat de o comunicare deschisă prin intranet (bloguri), dar, de asemenea, cu programele structurate ce au ca obiectiv să stimuleze dezvoltarea ta.
Mai mult de atât suntem încântaţi să îţi oferim cele mai bune echipamente şi cunoştinţe pentru a obţine rezultate maxime.
Contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi salariu competitiv.
Multe oportunităţi pentru tine de a te dezvolta atât personal cât şi profesional prin munca alaturi de colegii nostri olandezi.
Un pachet de beneficii flexibile (cazare in strainatate, indemnizaţie de mobilitate, laptop, telefon, asigurare medicală, etc) care-ţi permite să faci alegerile tale în funcţie de preferinţe.


DESCRIEREA FIRMEI

Few words about us…
Nspyre, one of the most experienced service providers in technical IT has started a technology center in Cluj-Napoca. The increasing opportunity for growth in combination with access to highly skilled resources has generated our strategic decision to start a technology center in Romania.

Our engineers are involved in developing software solutions for multiple customers and products using a large variety of technologies and tools in the field of technical automation. Our projects are technically challenging. We focus on practical solutions and we want to optimize both the requirements and resource consumption.