Functionar economic (responsabil evidenta si gestiune) - depozit Apahida

TERAPIA RANBAXY

12-06-2012 | EXPIRA LA 12-07-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

obiectiv post: responsabil cu evidenţa operativă în sistemul integrat SAP a gestiunii Depozitului Produse Finite Apahida
responsabilitati/sarcini:
 Efectuează operaţiile contabile de intrare şi ieşire a produselor finite in/din stoc in sistemul integrat SAP, conform procedurilor.
 Actualizeaza baza de date a clientilor in sistemul integrat SAP conform procedurilor.
 Întocmeşte dispoziţiile de livrare şi facturile sau Avizele de insotire a marfii pe baza comenzilor primite de la departamentul Clienti principali. Facturile de retur de produse sau discount le emite doar pe baza aprobarilor prealabile prevazute in proceduri.
 Editează Packing List-ul pe baza datelor primite de la gestionarii din depozit.
 Înregistrează bonurile de predare sau facturile care însoţesc marfa intrată în depozit.
 Înregistrează bonurile de consum (cu contraprobe, probe pentru stabilităţi, casări, etc.).
 Înregistrează pe baza notei de recepţie şi constatare de diferenţe produsele returnate recepţionate.
 Întocmeşte Confirmările de primire pentru facturi şi marfă si urmăreşte primirea lor de la Clienti completate si semnate.
 Se asigură de predarea Facturilor sau Avizelor de insotire a marfii, Packing List şi Confirmărilor de primire către transportator în vederea livrării medicamentelor la clienti.
 Întocmeşte listele rutelor de livrarea a comenzilor.


CERINTE

- Studii medii
- Cunoştinţe de operare PC
- Experienta de lucru in SAP sau alt sistem integrat - avantaj
- Experienţă într-un post similar


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintata in 1921, Terapia reprezinta o garantie a calitatii prin traditie, un nume de marca care a inregistrat constant cresteri si profitabilitate.
In prezent detine o retea de distributie care constituie cea mai mare forta de vanzari din piata farmaceutica, un excelent departament de cercetare si dezvoltare, un modern centru de bioechivalenta, importante centre de productie conform regulilor de buna practica de fabricatie in Cluj-Napoca si Bucuresti. Insumand peste 1000 de angajati in total, Terapia reprezinta cea mai mare achizitie Ranbaxy de pana acum.
Ranbaxy Laboratories Limited este o companie multinationala farmaceutica integrata axata pe cercetare. Compania are sediul central in India si este clasata in topul primelor 10 companii producatoare de produse farmaceutice generice, fiind prezenta in 23 dintre cele 25 de state ale lumii, reprezentative ca piete in domeniul farmaceutic.
Ranbaxy are sedii in 49 de tari si 11 centre de produtie, indreptandu-se rapid catre o pozitie de top in lume, bazandu-i succesul pe o pozitionare solida in piete consacrate in domeniu sau dimpotriva aflate in prezent in dezvoltare.
In iunie 2006, Ranbaxy Laboratories Limited a preluat pachetul majoritar de actiuni al TERAPIA - astfel am devenit
Cea mai mare companie producatoare de produse farmaceutice generice din Romania
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala?
Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei TERAPIA RANBAXY, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

http://www.terapia-ranbaxy.ro