Economist

MDA Global Consulting

29-11-2017 | EXPIRA LA 29-12-2017

Job expirat

RESPONSABILITATI

Este responsabil direct pentru îndeplinirea corectă și la timp a sarcinilor privind conducerea evidenței contabile a clienților repartizati pentru acest lucru de conducarea unității. Asigură o bună comunicare cu reprezentanții clienților pentru obținerea documentelor și a informațiilor în timp util. Urmărește îmbunatățirea continuă a calității serviciilor prestate clienților, asigurandu-și un nivel de pregătire profesională la nivelul solicitărilor de pe piață. Este permanent atent la solicitările clienților, informând în acest sens conducerea compartimentului și a firmei despre solicitările acestora și asupra unor factori de risc ce pot apărea în colaborarea în cauza.


CERINTE

-Absolvent studii superioare cu licență în domeniul economic
- Persoană cu experiență minimă de 3 ani în contabilitate financiară
- Cunoașterea limbii engleze, nivel mediu
- Cunoştinţe temeinice privind contabilitatea financiară, fiscalitate şi legislaţie financiar-contabilă, cunoştinţe operare PC
- Abilităţi de organizare, comunicare, planificare şi control. Capacitatea de a menţine standarde etice ridicate, personalitate puternică, cu valori stabile, responsabilitate şi loialitate, atitudine practivă şi pozitivă. Sprirt de iniţiativă, dinamism, gândire anticipativă şi preventivă, promptitudine şi ritm de lucru susţinut.

Costituie avantaj
- Experiență de operare în siteme informatice
- Experiență de operare în aplicația WinMentor
- Carnet de conducere categoria


DESCRIEREA FIRMEI

Experienta de peste 15 ani in domeniul financiar-contabil, succes datorat unei echipe de profesionisti cu competente superioare in servicii de audit financiar, contabilitate, consultanta fiscala, precum si servicii de evaluare active.