Director Tehnic Fonduri Europene

ForumConsult

31-05-2009 | EXPIRA LA 06-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Conducerea departamentului de consultanț¿ strategic¿.
- Coordonarea prezent¿rii de proiecte la lansarea de cereri de proiecte ¿n cadrul Programelor Operative Sectoriale și Regionale și a altor programe de cooperare.
- Coordonarea prezent¿rii la licitații și concursuri publice.
- Atragerea potențialilor clienți.
- Coordonarea ciclului contabil al delegației, circuitului de achiziții și pl¿ți, circuitului de v¿nz¿ri y ¿ncas¿ri, gestionarea lichidit¿ților (concilierea soldurilor bancare și previziuni de buget), gestionarea imobiliz¿rilor corporale, calculul și achitarea taxelor și impozitelor și Gestionarea tuturor acestora cu sprijinul contabilului și al birolui central.
- Raportarea lunar¿ la centru a indicatorilor financiari și de activitate.


CERINTE

- Studii superioare, de preferat ¿n Științe Economice și/sau Management
- Experienț¿: ¿ntre 3 și 5 ani de experienț¿ ¿n elaborarea și gestionarea de proiecte de Fonduri de preaderare, (PHARE, SAPARD), FSE sau FEDER și cunoașterea procedurilor de achiziții pentru administrația public¿.
- Cunoștințe informatic¿ (Office, Contaplus, ERP, CRM, etc ).
Nivel foarte bun de cunoaștere a limbilor: englez¿/spaniol¿ și rom¿n¿.
- Persoan¿ metodic¿, organizat¿, cu abilit¿ți de leadership și proactiv¿, cu disponibilitate pentru a c¿l¿tori, interesat ¿n dezvoltarea carierei ¿ntr-o companie cu multiple posibilit¿ți de creștere profesional¿.


DESCRIEREA FIRMEI

FORUM CONSULT RO este o companie specializata in servicii de resurse umane si afaceri. Impreuna cu partenerii nostri, CONSENT MANAGEMENTBERATUNG Austria, raspundem nevoilor dvs., adaugand experienta vestica specificului pietei romanesti.
Pentru a ne cunoaste, accesati www.forumconsult.ro sau www.consent.at.