DIRECTOR MARKETING

ARoBS Transilvania Software S.R.L

26-02-2007 | EXPIRA LA 04-03-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Obiectiv:
Elaboreaza si implementeaza planurile de marketing si PR ale firmei in vederea realizarii obiectivelor si sustinerii vanzarilor.

Responsabilitati:

- Mentine si dezvolta relatiile cu mass media, redacteaza materiale de prezentare, texte si comunicate de presa, pregateste mape de prezentare;
- Monitorizeaza piata si competitia si propune actiuni pentru a reactiona la schimbari;
- Organizeaza, reprezinta compania si urmareste participarea firmei la targuri de profil, conferinte si expozitii in tara si strainatate;
- Coordoneaza si raspunde de administrarea site-urilor companiei, actualizeaza si dezvolta conceptele prezente pe site;
- Elaboreaza rapoarte lunare/trimestriale privind activitatea de marketing.


CERINTE

- Studii superioare;
- Cunostinte solide de marketing si PR;
- Minim 3 ani experienta intr-un department de marketing sau cel putin 1 an ca Director de Marketing;
- Experienta in marketing in domeniul IT&C reprezinta un plus;
- Limba engleza - avansat;
- Disponibilitate la deplasari in tara si strainatate;
- Permis de conducere categoria B;
- Foarte bune abilitati de comunicare;
- Persoana foarte bine organizata, orientata catre rezultate, cu initiativa, creativitate si imaginatie.


BENEFICII OFERITE

- mediu de lucru placut, atractiv si dinamic;
- pachet salarial motivant;
- posibilitati de dezvoltare personala si profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

AROBS activeaza in domeniul dezvoltarii solutiilor software atat pentru piata romaneasca cat si pentru cea externa din 1998, avand sediul central in Cluj-Napoca si filiala in Bucuresti. AROBS este o firma dinamica fiind formata acum din peste 80 de profesionisti. Nucleul echipei AROBS este alcatuit din programatori/analisti programatori cu un grad ridicat de calificare si experienta in cele mai noi tehnologii: .Net, Java (J2EE), C#, C++. ARoBS dezvolta solutii software complexe precum: aplicatii pe terminale mobile (Palm/Windows/Symbian), aplicatii GPS localizare parc auto, aplicatii e-banking, aplicatii pentru sisteme de navigare mobile, aplicatii grafice pe Macintosh etc. AROBS si-a consolidat pozitia pe piata romaneasca de IT prin incheierea unui parteneriat strategic cu grupul finlandez Hotelzon ¿ lider mondial in rezervari hoteliere si aplicatii software destinate industriei hoteliere. AROBS este business partner IBM si partener certificat Microsoft si membru in ambele asociatii de software: ANIS si ARIES.
La noi vei avea parte de un mediu de lucru placut, o atmosfera calda si colegiala si proiecte challenging de mare anvergura, cu o continuitate asigurata.
Daca vrei sa iti pui in valoare profesionalismul si expertiza sau sa dobandesti expertiza, daca iti plac provocarile si vrei sa iti construiesti o cariera de succes intr-o firma ce incurajeaza performanta, initiativa, spiritul de echipa, comunicarea trimite un CV.