DIRECTOR ECONOMIC

PSIHOSELECT

26-06-2009 | EXPIRA LA 02-07-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Responsabilitatile postului constau in organizarea evidentei contabile a firmei, delegarea sarcinilor si verificarea indeplinirii acestora.
Angajatul va trebui sa intocmeasca la termen situatiile financiar contabile: declaratii, balanta, bilant. Va realiza planificarea cash flow-ului companiei si va propune metode de optimizare a cheltuielilor.
De asemenea, Directorul Economic va trebui intocmeasca analize financiar contabile periodice si sa informeze managementul cu privire la starea financiara a companiei


CERINTE

Postul de Director Economic reprezinta oportunitatea dezvoltarii unei cariere de succes in cadrul unei companii in continua ascensiune. Obiectivul nostru este gasirea unui profesionist, o persoana cu studii economice finalizate si care are un minim de 3 ani experienta in domeniul financiar contabil pe o pozitie similara. Cunoasterea limbii maghiare si a unui soft de specialitate sunt criterii obligatorii.


DESCRIEREA FIRMEI

Psihoselect este compania de consultantain resurse umane cu o experienta de peste 7 ani pe piata din Rom¿nia. Asistam firmelein proiecte de recrutare si selectie de personal pentru pozitii de top si middle management. Pe l¿nga serviciile de recrutare si selectie, clientii beneficiaza si de proiecte de consultanta pentru stabilirea grilei salariale si a structurii optime de personal, precum si de proiecte de dezvoltare personala si training.

Clientul nostru,
O companie puternica si in continua dezvoltare pe piata de distributie piese auto din Romania