C#.NET Software Engineer

NSPYRE ROMANIA

09-11-2012 | EXPIRA LA 09-12-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

ne aşteptăm ca tu:
Să ai o bună înţelegere a conceptelor de OOP, modele de design, metodologii, echipamente software şi ciclul de dezvoltare software, integrare continuă şi testare
Să analizezi riscurile şi să raportezi problemele întalnite în cerinţele sistemului
Să gândeşti în termeni de soluţii pentru client şi cea mai bună punere în practică a lor
Să fii capabil să revizuieşti munca echipei tale
Să ai abilitatea de a scrie, vorbi şi înţelege limba engleza
Să găseşti mândria şi ambiţia de a-ţi atinge potenţialul maxim
Să fii proacticv şi independent


CERINTE

Aşteptăm de la tine:
Diplomă de licenţă sau de master de la una din facultăţile tehnice este obligatorie. Cel puţin trei ani experienţă în dezvoltarea de produse software este obigatorie. Experienţă relevantă în comunicaţii şi logistică este o calitate pe care o cautăm şi care va propulsa CV-ul tău în capul listei noastre de recrutare.

Pentru acest job trebuie să cunoşti:
C#, .NET Compact Framework, Microsoft Visual Studio, Windows Forms, Windows Mobile, Windows Communication Foundation, Message Queuing, ADO.NET si SOAP.


BENEFICII OFERITE

O organizaţie puternică, peste 600 de colegi şi majoritatea cu experienţă tehnică în domeniu. Un mediu tânăr şi dinamic, în care spiritul antreprenorial, dorinţa de dezvoltare precum şi munca în echipă sunt importante. Acest lucru este stimulat de o comunicare deschisă prin intranet (bloguri), dar, de asemenea, cu programele structurate ce au ca obiectiv să stimuleze dezvoltarea ta.
Mai mult de atât suntem încântaţi să îţi oferim cele mai bune echipamente şi cunoştinţe pentru a obţine rezultate maxime.
Contract de muncă pe perioadă nedeterminată şi salariu competitiv.
Multe oportunităţi pentru tine de a te dezvolta atât personal cât şi profesional prin munca alaturi de colegii nostri olandezi.
Un pachet de beneficii flexibile (cazare in strainatate, indemnizaţie de mobilitate, laptop, telefon, asigurare medicală, etc) care-ţi permite să faci alegerile tale în funcţie de preferinţe.


DESCRIEREA FIRMEI

Few words about us…
Nspyre, one of the most experienced service providers in technical IT has started a technology center in Cluj-Napoca. The increasing opportunity for growth in combination with access to highly skilled resources has generated our strategic decision to start a technology center in Romania.

Our engineers are involved in developing software solutions for multiple customers and products using a large variety of technologies and tools in the field of technical automation. Our projects are technically challenging. We focus on practical solutions and we want to optimize both the requirements and resource consumption.