ASISTENT MARKETING

Psihoselect

19-03-2008 | EXPIRA LA 18-04-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru,
Companie ce produce si distribuie baterii de lux pentru baie si bucatarie.

Elemente distincte (avantaj competitiv)

Companie germana cu puncte de productie in Europa si retea de distributie la nivel mondial. Compania angajatoare intelege produsele oferite clientilor ca solutii pentru acestia.

Descrierea postului

Rolul Asistentului Marketing este acela de a mentine legatura cu agentii publicitari pentru promovarea companiei in presa. Realizeaza si evalueaza bugetulu de cheltuieli, intocmeste contabilitatea primara.


CERINTE

Cautam persoane dinamice, cu abilitati bune de comunicare care doresc sa-si dezvolte o cariera in domeniul marketing-ului. Ai un avantaj daca in timpul facultatii ai studiat marketing si ai notiuni de contabilitate primara!


BENEFICII OFERITE

Se asigura training la intrarea in companie.


DESCRIEREA FIRMEI

Noi, Psihoselect

o echipa de profesionisti in domeniul resurselor umane, care analizeaza nevoile clientilor nostri si propune servicii customizate pentru acestia. Cu o experienta de peste sase ani in domeniu am dezvoltat un pachet complet de activitati care cuprind:
• Recrutare si selectie pentru pozitii de top si middle management
• Audit de personal (Assessment centre, Evaluarea psihologica, Evaluarea performantelor, Evaluarea satisfactiei in munca)
• Training (Tehnici de vanzare, Negociere, Leadership, Teambuilding, Time management, Coaching)
• Al saptelea serviciu ( Diagnoza culturii organizationale, Proiecte de interventie organizationala, Strategii de motivare, Restructurare organizationala, Proiecte de retentie a personalului)

www.psihoselect.ro