AR Process Associate with Dutch and English

InnerLook

22-07-2011 | EXPIRA LA 21-08-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

As member of the team you will be responsible for Check the supplier data and details in the ERP syste, enter correct data into workflow tool, sorting of invoices (according to criteria: document type, purchase order, headquarter or branch), request rescan for unclear images or uncomplete invoices, communication and clarifications with suppliers (including correspondence and communication with suppliers), Send invoices back to suppliers.


CERINTE

You need to have background in finance or in business economics and to speak fluently Dutch and English.


DESCRIEREA FIRMEI

JobFix

...este o solutie viabila pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca sau a unei alternative mai avantajoase. Este suficient sa expediati un e-mail care sa contina CV-ul dumneavoastra pentru a se putea beneficia de toate serviciile oferite de echipa noastra de specialisti in recrutare si plasare de personal.

Proiectul JobFix are un sistem de valori care se defineste in primul rand printr-o mentalitate deschisa si flexibilitate in abordarea problemelor.

De asemenea echipa noastra dovedeste spirit de initiativa, dorinta de atingere a unui nivel profesional ridicat, ambitie si nu in ultimul rand putere de munca.

JobFix crede in sansa tuturor de a se afirma pe plan profesional si este alaturi de fiecare dintre dumneavoastra.
Garantat !