Administrator Credite Persoane Juridice - Centru de Afaceri

Banca Romaneasca

25-06-2013 | EXPIRA LA 25-07-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

-Interpretarea si insusirea termenilor unei aprobari de credit; structura aprobarii de credit;
-Redactarea/Verificarea contractelor de credit, conformitatea cu termenii aprobarii, sesizarea eventualelor vicii de fond/forma
- Tipurile principale de garantii. Constituirea garantiilor;
- Efectuarea demersurilor necesare inregistrarii legale a garantiilor;
- Etapele implementarii informatice a creditului;
- Monitorizarea clauzelor generale si ulterioare efectuarii tragerilor din credit;
- Obtinerea, analiza si interpretarea informatiilor cuprinse in rapoartele specifice


CERINTE

- Studii superioare cu profil economic/ juridic finalizate
- Experienta profesionala minim- 2 ani intr-o pozitie similara/ administrare credite persoane juridice;
- Cunostinte de limba engleza –nivel mediu/avansat;
- Rezistenta la situatii de stres;
- Persoana ordonata si disciplinata;
- Capacitate de a lucra in echipa;


DESCRIEREA FIRMEI

Cu o experienţă de 18 ani de activitate, Banca Românească oferă clienţilor săi o gamă largă de produse şi servicii pentru persoane fizice şi pentru corporaţii.

În octombrie 2003, cel mai mare grup financiar din Europa de Sud-Est, Grupul National Bank of Greece (NBG), a achiziţionat pachetul majoritar la Banca Româneasca S.A., deţinând în prezent 89,070% din capitalul social al acesteia. Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD) este un alt acţionar important, deţinând 10,209% din capitalul social al băncii.

Prin susţinerea financiară a grupului, capitalul Băncii Româneşti s-a majorat substanţial, ajungând în prezent la aproximativ 200 milioane Eur. Banca Românească dispune de o reţea naţională formată din 134 de sucursale, din care 36 sunt situate în Bucureşti şi 6 centre de afaceri.

Grupul NBG este cel mai mare grup financiar din Republica Elenă fiind fondat în anul 1841 şi listat la Bursa de Valori din Atena încă din anul 1880. Începând cu octombrie 1999 este listat şi la Bursa de Valori din New York. Grupul NBG deţine o poziţie dominantă pe piaţa serviciilor financiare din Grecia, cu peste 1000 unităţi bancare în ţară şi în străinatate şi un portofoliu de 10 milioane de clienţi.

În afara activităţilor bancare specifice, Grupul National Bank of Greece desfaşoară în România o serie de alte operaţiuni în diverse domenii financiare. Dintre companiile mai reprezentative aflate sub controlul National Bank of Greece în România se numără: NBG Securities Romania, Societatea de asigurare - reasigurare GARANTA, NBG Leasing IFN S.A şi NBG Factoring Romania.