ADMINISTRATOR BAZE DATE

LOGISTIC E VAN WIJK

11-03-2011 | EXPIRA LA 10-04-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Administreaza serverele de baze de date:
- asigura functionalitatea si disponibilitatea serviciilor de baze de date;
- monitorizeaza accesul la bazele de date;
- identifica si rezolva problemele de natura tehnica sau functionala.
2. Analizeaza, creaza si revizuieste documentatiile detaliate ale sistemului de business si ale nevoilor utilizatorilor. Analiza include functiile programului, workflow-urile si pasii necesari pentru dezvoltarea suportului informatic.
3. Evalueaza cerintele IT ale utilizatorilor si gaseste cele mai convenabile solutii, in functie de specificul activitatilor desfasurate si de rezultatele asteptate.
4. Realizeaza operatiuni de backup si restore a datelor pentru bazele de date ale companiei.
5. Monitorizeaza si mentine in parametrii optimi performantele serverelor de baze de date si efectuaza operatiuni de optimizare a performantei.
6. Urmareste aplicarea stricta a regulilor de securitate cu privire la accesul la bazele de date: conturi pentru utilizatori in sistemul ERP, parole, permisiuni, restrictii, drepturi.
7. Monitorizeaza, verifica si corecteaza problemele de coerenta si consistenta a datelor in sistemul ERP.
8. Colaboreaza cu managerii de departamente, pentru a se asigura ca obiectivele si cerintele de business sunt indeplinite.
9. Contribuie la implementarea de noi functionalitati in aplicatia ERP a companiei.


CERINTE

- studii superioare profil Calculatoare, Informatica economica;
- minimum 1 an experienta intr-o pozitie similara (administrarea bazelor de date SQL Server / Oracle);
- cunoasterea operatiilor/proceselor contabile (avantaj);
- constitue avantaj experienta de lucru cu Microsoft Dynamics NAV / WizCount;
- cunostinte de limba engleza.


BENEFICII OFERITE

- pachet salarial motivant;
- asigurarea transportului;
- oportunitati de dezvoltare profesionala.


DESCRIEREA FIRMEI

Logistic E van Wijk a fost înfiinţată în anul 1992, având ca principal obiect de activitate transportul internaţional de mărfuri. Calitatea şi profesionalismul serviciilor oferite şi-au găsit ecou în rândul clienţilor noştri, companii româneşti şi internaţionale, compania înregistrand o creştere constantă de-a lungul anilor si devenind unul dintre cei mai importanţi furnizori de servicii de transport şi logistică de pe piaţa românească.

Grupul E van Wijk, prezent în Olanda încă din 1949, opereaza astazi şi în România şi Ucraina, bazând-se pe o flotă proprie de peste 300 de camioane, ce asigură o bună acoperire a principalelor pieţe din Europa, generând o cifră de afaceri consolidată de peste 45 mil. Euro.

Companie mixtă româno-olandeză, am urmărit implementarea în modul nostru de lucru a principiilor şi a standardelor olandeze în domeniul transporturilor internaţionale şi a logisticii.

Orientarea spre nevoile clienţilor, siguranţa, rapiditatea şi profesionalismul sunt doar câteva din atributele care caracterizează activitatea celor peste 300 de angajaţi din România, o echipă tânără, puternică şi dinamică. In prezent operăm 3 depozite în Cluj-Napoca, Bucureşti şi Arad, activitatea de transport bazându-se pe o flotă proprie de peste 150 camioane DAF.