WORK AND TRAVEL GRECIA 2012

Confidential

25-02-2012 | EXPIRA LA 25-02-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Work and Travel Grecia este un program de internship în domeniul hotelier oferit tinerilor din Romania de Eurojob Recruitment, prin care acestia pot lucra pe perioada sezonului de toamna/iarna si primavara/vara 2012 în domeniul turismului si hotelier. Programul se adreseaza marii majoritati de tineri doritori sa traiasca o astfel de experienta, cerintele de eligibilitate fiind minime (cunostinte de engleza, disponibilitate si motivatie).

Astfel, tinerilor cu sau fara experienta, vorbitori de limba engleza, li se ofera sansa de a munci în Grecia pe o perioada minima de 3 luni, de a castiga experienta în domeniul hotelier, de a cunoaste cultura elena, de a imbunatati limba engleza, de a castiga experienta de viata, a face prieteni din toata Europa, de a obtine un certificat international de practica (la cerere), de a calatori si a se distra.
Completeaza formularul de înregistrare on-line si contacteaza-ne în vederea înscrierii în program.

Fa primul pas pentru a petrece o vara incendiara pe una dintre insulele grecesti si a castiga o suma importanta de bani!!!

Ia-ti prietenii si VINO sa te înscrii în program!

Nu ai prieteni? VINO si te vom include în cercul nostru de prieteni! Vei pleca împreuna cu noi, tineri de varsta ta, vei munci si te vei distra împreuna cu noi!


CERINTE

-varsta între 18-30 ani;
-vorbitor de limba engleza (cunoasterea altor limbi straine constituie un avantaj: Germana, Rusa, Franceza, Italiana sau Greaca);
-Clinic sanatos/apt de munca;
-Posibilitate materiala de achita taxele de program si transport în termenele solicitate de agentie si de a se sustine pana la primirea primului salar. Pot participa NUMAI tinerii din UE (inclusiv Romania si Bulgaria). Cetatenii din Republica Moldova sunt eligibili daca detin pasaport romanesc.


BENEFICII OFERITE

Beneficiile Work & Travel Grecia:

-Job Guarantee - un job atractiv (hoteluri de 3,4,5 stele) cu salariu de 500-800 EUR/lună asigurat prin contract (tinerii au posibilitatea să își mărească veniturile prin ore suplimentare, tipsuri și alte beneficii, putând ajunge si până la 1000 euro NET/lună);
-cazare și masă asigurate și platite de compania angajatoroare;
-training în domeniul hotelier la locul de muncă în Grecia;
-certificat de practică internațională în domeniul turismului/hotelier;
-distracție și prieteni noi din toată Europa;
un punct forte in CV, un start în viitoarea cariera;
asistență permanentă de la data înscrierii în program până la data întoarcerii în Romania.

Poți lucra pe o perioadă max. de 7 luni în Grecia și 9 luni în Cipru!