OSPATARITE

S.C.EUROJOB COMPANY S.R.L.

13-09-2010 | EXPIRA LA 19-09-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Locul de munca este in coffe-bar si veti avea de indeplinit activitati specifice ospatarului.
Este un contract pe un an de zile. 750 - 800 euro / lunar.
Veti lucra in Agia Napa din Cypru, o locatie exotica in care turismul este principalul domeniu de activitate. O statiune de 5 stele in care sezonul turistic se desfasoara pe tot parcursul anului, beneficiind de o clima mediteraneeana calda.


CERINTE

- Cunoasterea limbii engleze la un nivel mediu - conversational.
- Comisionul agentiei Eurojob este de 30% din salariul dvs net, care se plateste o singura data dupa 30 de zile de la inceperea lucrului in restaurant.
- O fotografie “fullbody” in tinuta decenta.


BENEFICII OFERITE

- Masa si bauturile racoritoare sunt asigurate.
- Cazarea nu este asigurata, dar angajatorul va va indruma catre cele mai bune locatii de cazare din oras. Avand in vedere ca se cauta 20 ospatarite, angajatorul nu are posibilitatea sa ofere gratuit cazarea pentru un numar asa mare de personal, de aceea venitul porneste de la 750 de euro lunar. In mod normal pentru acest tip de munca se ofera de la 600-650 de euro lunar.
- Costurile suportate de dvs pana la inceperea lucrului sunt - plata biletului de avion ( cca 130 – 150 euro, cu compania Blue Air ) si plata catre soferul care va va transposta de la aeroport la agentia de plasare si recrutare din Cipru - 25 de euro ( specific ca sunt aprox. 80 km ( doar un drum ) distanta de la aeroport la agentie.


DESCRIEREA FIRMEI

Agentie de selectie si plasare a fortei de munca in strainatate.