operator fibre de sticla / mase plastice

SC CITY SQUARE COACHING CENTER SRL

28-01-2013 | EXPIRA LA 27-02-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

POSTURI DISPONIBILE CAMPULUNG MUSCEL:
MATRITER FIBRE DE STICLA
PRELUCRATOR MASE PLASTICE

Candidatul potrivit este persoana cu calitati si deprinderi in meseria de prelucrator mase plastice si fibra de sticla la rece, responsabil, serios, punctual, ingrijit, organizat, cu o integritate fizica si psihica foarte buna, avand cunostinte si experienta in asigurarea tuturor proceselor cu privire la operarea, manipularea, prelucrarea maselor plastice si din fibra de sticla la rece.


CERINTE

Postul oferit de compania noastra este de prelucrator mase plastice si fibra de sticla la rece ce efectueaza operatiuni specifice de montare si productie a unor echipamente si ambarcatiuni de agrement / barci de diferite tipuri si dimensiuni mici si medii.
Punctul de lucru se situeaza in Campulung Muscel in cadrul celui mai mare parc industrial din zona (Campulung Industrial Park).

Sarcini si responsabilitati:
• Pregătirea instalaţiilor, utilajelor şi dispozitivelor specifice prelucrării materialelor plastice si din fibra de sticla.
• Pregătirea materiilor prime;
• Executarea produselor finite;
• Raspunde de buna manipulare a echipamentelor si materialelor;
• Raspunde de montarea corespunzatoare a subansamblelor si de prelucrarea conform standardelor a materiilor prime si materialelor;


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
Salariu fix + Decont transport (daca este cazul) + Telefon de serviciu + Autoturism de companie (dupa caz) + Plata orelor suplimentare efectuate in afara programului de lucru (atunci cand este cazul);
CONTRACT INDIVIDUAL DE MUNCA, in conformitate cu prevederile Codului Muncii (Legea 53 / 2003 republicata),


DESCRIEREA FIRMEI

www.citysquare.ro