Farmacist pentru Fundulea

Farmacia Sf. Elena

20-04-2020 | EXPIRA LA 22-04-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Posturile presupun că farmacistul:
- respectă regulile de bună practică farmaceutică și politicile implementate în farmacia Sf. Elena;
- asigură eliberarea produselor medicamentoase și completează, după caz, documentul Recomandarea farmacistului pe care îl oferim pacienților;
- participă la recepția cantitativă și calitativă a medicamentelor;
- respectă drepturile fiecărei persoane la servicii farmaceutice, fără discriminare;
- respectă confidențialitatea asupra tuturor informațiilor ce decurg din serviciile farmaceutice acordate pacienților în cadrul farmaciei Sf.Elena.


CERINTE

Fiind o farmacie independentă, punem accent pe atenția acordată pacienților, pe promovarea sănătății în comunitatea noastră, dar și pe implementarea de idei noi în munca de zi cu zi. Căutăm un farmacist/o farmacistă căreia îi plac lucrul cu oamenii, meseria aleasă și care este dornic(ă) să învețe permanent, să se adapteze lucrului în echipa noastră.
Candidatul ideal are aptitudini de comunicare, pasiune pentru profesie, grijă pentru aproapele său.


BENEFICII OFERITE

Oferim un salariu motivant, pe măsura cunoștințelor, implicării și performanțelor, fără presiunea targetului, un mediu de lucru plăcut, într-o echipă bine pregătită, de la care se poate învăța, corectitudine și sprijin în efortul de a crește profesional.


DESCRIEREA FIRMEI

Farmacia Sfanta Elena din Fundulea este o farmacie implicata in promovarea sanatatii in zona atat direct, cat si prin parteneriatul pentru sanatate pe care l-a initiat.
Veti gasi la noi un mediu de lucru dinamic, favorabil imbunatatirii continue a cunostintelor si dezvoltarii personale.