OSPATAR

TERRA EXPLORE SRL

11-09-2016 | EXPIRA LA 11-10-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI


CERINTE

• Aranjarea si intretinerea salonului restaurantului
• Executarea operatiilor obisnuite , necesare servirii : mis- en- place-ul in ordinea ceruta de tehnica servirii - pentru micul dejun , cina rece sau calda
• preluarea comenzilor de mâncare şi băutură într-o manieră eficientă şi profesionistă;
• acordarea atenţiei cuvenite şi asigurarea unor servicii ireproşabile clienţilor;
• cunoaşterea meniului astfel încât să poată oferi în orice situaţie informaţii competente cu privire la felurile de mâncare, tacâmuri şi băuturi.
• servirea exemplară a clienţilor;
• sfatuirea clientului in alegerea dorita
• executarea debarasarii dupa fiecare fel de mancare
• asigurarea necesarului de bauturi si alte marfuri specifice si raspunderea de pastrarea si gestionarea lor
• intocmirea de necesar zilnic a barului
• raspunderea pentru existenta in bar a ineventarului in buna stare
• pregatirea in amestec a bauturilor
• urmareste ca in permanenta , instalatiile si utilajele din dotare sa fie in stare de functionare
• elibereaza marfurile solicitate pe baza bonurilor de marcaj emise din restaurant
• îndeplinirea altor sarcini curente atribuite de către superiorul direct, în concordanţă cu necesităţile imediate ale unităţii.
• prezentarea la program la ora prevazuta in grafic
• asumarea responsabilităţii pentru corectitudinea întocmirii şi încasării facturilor;
• răspunderea pentru calitatea serviciilor oferite.
• Respectarea regulilor igienico-sanitare si preocuparea de tinuta sa corporala si vestimentara ( tuns , barbierit , femeile – parul strans , mainile si unghiile curate , uniforma calcata , curata , pantofioi lustruiti , etc )
• Aplica normele P.S.I la locul de munca
• atitudine orientată către client – politeţe, abilităţi bune de comunicare, persoană energică şi amabilă
• atitudine pozitivă şi conciliantă în relaţiile cu clienţii şi colegii;
• disponibilitate de a lucra în ture.


DESCRIEREA FIRMEI

Locatia are o capacitate de circa 50 locuri, iar pe timp de vara sunt functionale si cele doua terase, insumand 70 de locuri.
Meniul international, variat, cu adresabilitate unei largi categorii de clienti.