Web Media Concept SRL angajeaza agent vanzari servicii publicitate on-line.

S.C. Web Media Concept S.R.L.

24-03-2014 | EXPIRA LA 26-03-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania Web Media Concept SRL angajeaza agenti de vanzari in Bucuresti cu sau fara experienta. Se ofera training gratuit.

Activitate:
gasirea de firme dornice sa cumpere spatiu publicitar in ziarul Gazeta Nationala.

Salariu:
minim 1.500 Lei/luna la un contract incheiat /zi (sau 24 contracte/luna). La 2 contracte incheiate/zi salariul ajunge la 3.000 Lei/luna (sau 48 contracte/luna).

Program de lucru:
programul de lucru full-time si se desfasoara intre orele 9:00 - 17:00

CV:
CV-ul se va trimite la adresa de e-mail office@webmediaconcept.ro sau pe site-ul myjob.ro.


CERINTE

CANDIDATUL IDEAL:
- disponibilitate la deplasari zilnice;
- orientare spre obtinerea de rezultate;
- persoana motivata, dinamica, atitudine pozitiva si proactiva;
- abilitati de comunicare si negociere, implicare totala in activitate;
- fara antecedente majore.
- vizitarea tuturor clientilor pentru vanzari si incasari;
- realizarea planului de vanzari si incasari pe zona alocata;
- identificarea de noi clienti in vederea dezvoltarii portofoliului existent;


DESCRIEREA FIRMEI

WEB MEDIA CONCEPT este o companie cu larga experienta în domeniul online, de la web design & software pâna la dezvoltare afaceri online, aceasta companie a realizat tot ceea ce se putea si ofera în continuare pachete complete de design, promovare si business online.

Ne ocupam de web design, creare web site, grafica, optimizare seo, creare magazine online, campanii publicitare Google, design logo, mape, brosuri, embleme, afise, carti de vizita, cataloage de prezentare, promovare web site, monitorizare media, programare software, hosting, consultanta afaceri online, administrare platforme, publicitate, realizare spot publicitar, servicii integrate si, în general, de tot ce tine de domeniul afacerilor online.

Cele mai noi domenii de activitate ale companiei va permit sa va faceti cât mai bine cunoscuta afacerea dvs.. Seviciul de postari anunturi platite va ofera posibilitatea sa aveti, contra cost, un anunt sau mai multe postate pe aproape toate site-urile de anunturi din România. Platforma dictionar-traduceri.ro va usureaza munca în ceea ce priveste întelegerea si explicarea numitor termeni si expresii în limbi straine, serviciu cu totul gratuit. Generatorul de trafic (www.generator-trafic.ro) va aduce minim 500 de vizitatori zilnici pe site, vizitatori care pot deveni clientii dvs..

Dar sa revenim la serviciul de baza oferit de companie: webdesign si baze de date. Pentru a avea un site functional, pe lânga ceea ce se vede atunci când se intra pe o adresa web, design, viteza de încarcare, continutul paginilor si ofertele postate, foarte important este ceea ce nu se vede, ceea ce este în spate si anume programarea web. Ea este cheia catre succesul site-ului dvs. si, mai departe, catre dezvoltarea afacerii dvs.. Nu este de ajuns un site aspectuos cu niste oferte cât de cât atragatoare, cel mai important este cum ajung oamenii sa cunoasca acel site, daca ajung sa îl cunoasca si pe ce cai. Aici ajuta optimizarea seo si reclama de dupa conceperea website-ului.

WEB MEDIA CONCEPT va pune la dispozitie solutiile cele mai practice, rapide si accesibile de pe piata la acest moment. Specialistii lor va consiliaza în domeniul de publicitate si de grow up business, fiind deschisi cu dvs. în ceea ce priveste costurile si reusita mijloacelor de publicitate folosite, ajutându-va sa alegeti cea mai buna solutie pentru afacerea dvs..

Daca ati ales serviciile WEB MEDIA CONCEPT, înseamna ca sunteti pe calea catre succes!