Web Developer Symfony

Soma Social

03-10-2016 | EXPIRA LA 02-11-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Pentru că momentan avem foarte multe proiecte noi, internaționale și interesante, echipa Soma Social se mărește! Avem nevoie de coderi/hackeri care cunosc bine framework-ul Symfony (chiar și framework-uri derivate din acesta), se descurcă de minune cu PHP-ul și sunt niște magicieni când vine vorba de API-uri. Dacă vrei să faci parte din echipa noastră de developeri trebuie să ai două abilități tehnice și două de time/project management:

- API-uri REST și alte metode de a comunica app to app; experiență în integrarea de aplicații și servicii;
- Framework-uri, preferabil să vă descurcați cu structura Symfony; experiență dezvoltare backend;
- estimarea cât mai precisă a timpului necesar pentru terminarea sarcinilor;
- atenție la detalii.


CERINTE

Trebuie să te avertizăm de pe acum că ne vom fi cu adevărat impresionați dacă setul tău de abilități include și:
- baze de date moderne (cum ar fi MongoDB, MariaDB) și proiectare de baze de date cu ORM-uri
- să știi cum să codezi în echipă și să te descurci cu git;
- Redis, Elasticsearch;
- creativitate, inventivitate și găsitul de soluții out-of-the-box.


BENEFICII OFERITE

Bănuim că deja ți-am captat interesul cu cerințele aceastea (baze de date de milioane de obiecte, comunicări app-to-app, integrări cu servicii, optimizări de search si rezolvarea a tot felul de probleme logice). În plus îți mai putem oferi: roboți, cafea, proiecte speciale și cei mai fresh și mai inventivi colegi din industria IT. În plus, oferim și posibilitatea unui program flexibil și bonusuri de performanță pe proiecte.


DESCRIEREA FIRMEI

Web, advertising, social, marketing, branding, design, robotică, automatizări. Sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le facem zilnic la Soma Social. Compania a fost fondată acum 4 ani și are la bază pasiunea pentru tehnologii noi, entuziasmul pentru inovație și satisfacția găsirii celor mai ingenioase soluții în fiecare zi. De la brainstorming pentru design de brand-uri până la implementarea de soluții eCommerce, de la trambuline ce compun muzică până la campanii de advertising integrate, ne ocupăm de toate într-un singur loc; aici, la Soma Social.

Avem hackeri, avem roboți, avem cafea, avem proiecte speciale și în general lucrăm cu orice este nou și interesant în web și IT. Cu toate acestea, credem că cel mai bun lucru este că la Soma Social găseși întotdeauna pe cineva de la care poți să înveți să faci lucruri extraordinare. Momentan avem chiar și prea multe proiecte, și dacă citești asta, probabil avem nevoie de cineva ca tine.

Sună ca un loc unde ți-ar plăcea să lucrezi? Dacă răspunsul este da, trimite-ne un CV sau un scurt portofoliu și, dacă ești la fel de curios și pasionat precum suntem noi, probabil o să devii parte din echipă.