Voluntari proiect cultural

Asociatia ACT-Q Romania

06-08-2012 | EXPIRA LA 08-08-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

CANDIDATUL IDEAL:
Asociatia ACT-Q Romania, organizatie non profit de cultura si comunicare, cauta voluntari pentru urmatoarele activitati in cadrul unui proiect cultural: PR executive, sunetist, luminist, operator video, asistent tehnic, manuitor decoruri.

Esti o persoana tanara, entuziasta si iti place teatrul? Daca da, te invitam in echipa noastra. Avem nevoie de orice ajutor pentru a face ca lucrurile sa functioneze bine!

Responsabilitati PR executive:
- Propune strategia de PR;
- Realizează comunicate de presă şi alte materiale informative (articole, newslettere etc.);
- Realizează analize de imagine;
- Creează şi updatează baze de date specifice;
- Realizează rapoartele de monitorizare a presei;
- Menţine relaţiile cu presa.

Responsabilitati celelalte activitati:
Respecta instructiunile si trainingurile propuse de Coordonatorul de Voluntari.


CERINTE

Pentru activitatea de PR, cautam o persoana dornica de afirmare, ambiţioasa, a carui ţel este atingerea prefecţiunii. Candidatul ideal trebuie sa fie:
- sociabil;
- bun comunicator;
- bun negociator;
- creativ, original;
- persuasiv;
- viteză de reacţie;
- comunicare non-verbală;
- spirit de echipă;
- rezistenţă la stres, stăpânire de sine;
- capacitate de a respecta termene-limită;
- utilizare foarte bună a calculatorului – MS Office (Word, Excel, PowerPoint); editare imagini; comunicare prin email; experienta in Social Media (Facebook, Twitter, etc.)
- cunoaştere excelentă a limbii române;
- cunoaşterea la nivel avansat a limbii engleze.

Pentru toate celelalte activitati, iti cerem doar seriozitate, dorinta de a invata si punctualitate. Trebuie sa fii o persoana proactiva, adaptabila, sa-ti placa spiritul de echipa si sa te implici activ in actiunile ACT-Q Romania.


BENEFICII OFERITE

Beneficii PR executive:
Posibilitatea de dezvoltare pe plan profesional si acumulare de experienta relevanta.
Posibilitatea de a lucra intr-o echipa dinamica, tanara si sociabila.
Adeverinta de voluntariat si posibilitatea de a deveni unul din colegii nostrii stabili, cu contract de munca dupa 6 luni.
Program Flexibil.

Beneficii voluntari pentru celelalte activitati:
Adeverinta de voluntariat
Posibilitatea de a te dezvolta pe plan profesional si de a acumula experienta relevanta.
Posibilitatea de a participa la toate actiunile in care este implicat (asta incluzand si turneele nationale si internationale)
Posibilitatea de a deveni unul din colegii nostrii stabili, in functie de rezultate, dupa o perioada de voluntariat.
Noi asiguram voia buna, distractia si metoda cea mai frumoasa de a-ti petrece timpul liber, implicandu-te intr-un proiect cultural de anvergura.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia ACT-Q Romania este o organizatie non-profit de cultura si comunicare.

Principalele proiecte ale ACT-Q Romania sunt: proiectul cultural Teatrul TABU si proiectul teatral Underground Comedy Studio.

In plus, ACT-Q Romania desfasoara proiecte media online, programe de monitorizare media, servicii de comunicare, marketing si management cultural.

Politica ACT-Q Romania de oportunitati de munca egale

ACT-Q ROMANIA se obliga sa asigure oportunitati de munca egale pentru toti voluntarii, angajatii si aplicantii pentru angajare indiferent de rasa, culoare, credinta religioasa, sex, identitate de gen, varsta, nationalitate, origine, cetatenie, dizabilitati mentale sau fizice, stare de sanatate, graviditate, statutul civil sau de veteran, orientare sexuala, inaltime si greutate sau orice alte caracteristici personale care pot fi protejate de legile in vigoare.

Aceasta politica se aplica tuturor termenilor sau conditiilor de munca incluzand, fara limitare, angajarea, plasarea, promovoarea, concedierea, incetarea, transferul, concediul si indemnizatia, relatiile cu clienti sau parteneri externi, contractori si consultanti si in relatia cu publicul.