Voluntari- componenta educatie non-formala

Asociația Fluens

12-02-2016 | EXPIRA LA 13-03-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Asociația Fluens este în căutare de voluntari- liceeni dornici să se implice în activitățile minunate pe care le desfășurăm pentru copiii și bătrânii din sistemul de protecție socială.

Voluntarii vor organiza impreuna cu membrii echipei de proiect ateliere centrate pe abilitati de viata independenta si ateliere educationale inovative, evenimente artistice, dar și în numeroase proiecte adresate comunității.


CERINTE

Candidatii ideali:
- obligatoriu să fie: optimiști, veseli, empatici, creativi, dornici să fie schimbarea pe care o dorim cu toții;
- elevi ai liceelor din București


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- contract de voluntariat;
- training-uri de dezvoltare personală;
- scrisoare de recomandare la sfârșitul perioadei de voluntariat.


DESCRIEREA FIRMEI

Asociatia Fluens este o organizatie non-guvernamentala care sprijina cele mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani din institutiile de stat, mame singure, bolnavi, familii numeroase.

Asociatia Fluens functioneaza pe principiul voluntariatului si dedicatiei in ajutorarea aproapelui, orientand resursele umane, financiare si materiale catre persoanele care au cea mai mare nevoie de ele.

Unul dintre obiectivele noastre este incurajarea dezvoltarii resurselor umane si a ONG-urilor tinere, prin programe de training si formare.

Principalele proiecte ale Asociatiei Fluens se adreseaza copiilor din plasament, batranilor din caminele de stat si familiilor monoparentale.