Voluntar campanie de strângere de semnături

Asociația Onoare și Patrie

08-05-2013 | EXPIRA LA 10-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Căutăm cetățeni responsabili care doresc să se implice în viața civică și în cauza românismului prin campania ADUCEM BASARABIA ACASĂ (www.basarabia-acasa.ro)

Candidatul ideal:

- Corporatisti, angajati la stat, someri, tineri, studenti, pensionari, familisti care au liber măcar 4 ore pe săptămână.
- Persoana dornica sa invete lucruri noi
- Persoana dornica sa castige incredere in sine
- Persoane cu sau fara experienta


CERINTE

- Strângerea de semnaturi de la trecatori si sustinatorii campaniei in locații aprobate de către primării. Sunt necesare 200 000 de semnături din toate județele României, în perioada 15 aprilie - 30 iunie.
- Program flexibil intre 10:00 si 20:00.
- Ture de cate 4 ore, Luni-Duminica(fiecare poate alege o tură dintre 10.00-14.00, 14.00-18.00, 18.00-22.00)


BENEFICII OFERITE

- Se asigura materialele necesare, legitimație, ecuson si autorizații precum și un training înainte de activitatea propriu-zisă.

La finalul strângerii de semnături, fiecare voluntar va primi o recomandare de angajare și un contract de practică.

Înscrierile se fac la adresa secretariat@actiunea2012.ro sau pe siteul campaniei, www.basarabia-acasa.ro


DESCRIEREA FIRMEI

Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 este o coaliție de organizații non-guvernamentale și grupuri de inițiativă care susțin unirea Republicii Moldova cu România și militează pentru realizarea obiectivului generațiilor trecute, prezente și viitoare de regăsire a românilor de pe cele două maluri ale Prutului în cadrul aceluiași stat.

Platforma Civică ACȚIUNEA 2012 desfășoară manifestări publice de informare și sensibilizare a întregii populații din România și Republica Moldova cu obiectivul de a conștientiza necesitatea realizării unității naționale.