Vanzatori produse proaspete – Cora Pantelimon

SC Romania Hypermarche SA

08-10-2021 | EXPIRA LA 17-10-2021

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cora Pantelimon cauta colegi pentru departamentele pescarie, gastronomie si mezeluri!


CERINTE

Daca poti lucra in schimburi si iti place sa interactionezi cu ceilalti, vino alaturi de noi si ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi! Experienta reprezinta un avantaj!


BENEFICII OFERITE

Vei beneficia de: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin sau pe recrutare@cora.ro si poti suna la: 0757.094.291
Haide alaturi de noi!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!