Vanzator si specialist produse proaspete

SC Romania Hypermarche SA

05-12-2022 | EXPIRA LA 10-12-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa din magazinul Cora Alexandriei cu vanzatori si specialisti produse proaspete!


CERINTE

Vei aproviziona si vei aranja produsele pe raion, vei verifica calitatea, preturile si termenul de valabilitate al produselor, vei prepara produsele proaspete din sortimentatie respectand retetele de productie, vei asigura respectarea normelor de igiena in procesul tehnologic. Vei verifica produsele din punct de vedere calitativ si cantitativ inainte de scoaterea la vanzare, vei asigura necesarul de materii prime necesare productiei, te vei asigura de expunerea corespunzatoare produsele pe raion in acord cu nevoile clientilor. Calificarea in domeniu este un real avantaj!


BENEFICII OFERITE

Iti oferim un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.
Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374 175 903. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!