Vanzatori si lucratori comerciali Cora Alexandriei

SC Romania Hypermarche SA

17-09-2021 | EXPIRA LA 17-09-2021

RESPONSABILITATI

Ne completam echipa din Cora Alexandriei cu lucratori comerciali si vanzatori produse proaspete.


CERINTE

Aprovizionezi raionul cu marfa, te asiguri de semnalizarea corecta la raft, prezinti produsele clientilor si ii servesti cu produsele dorite.
Experienta sau pregatirea de specialitate nu sunt necesare! Oferim formare la locul de munca, unde este cazul!


BENEFICII OFERITE

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Iti poti depune cv-ul la serviciul clienti din magaziul Cora Alexandriei, trimite la sau suna la
Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!