Vanzator pescarie

SC Romania Hypermarche SA

27-05-2022 | EXPIRA LA 18-06-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Cora Pantelimon cauta colegi pentru departamentul gastronomie!
Daca poti lucra in schimburi si iti place sa lucrezi cu produsele proaspete, vino alaturi de noi si ajuta-ne sa oferim clientilor nostri o experienta placuta la cumparaturi!


CERINTE

Ce ai de facut: servesti clientii cu produsele dorite, cantaresti, ambalezi si etichetezi produse, esti amabil si prompt in servirea clientilor


BENEFICII OFERITE

Iti oferim: un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucruI.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0757.094.291. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!