UNICA SPORT este in cautarea a instructori sport.

Unica Sport

14-01-2016 | EXPIRA LA 16-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania noastra vine cu un concept absolut unic pe piata din Romania facand aceste oportunitati un excelent punct de plecare pentru dezvoltarea unei cariere in domeniul sanatatii corporale si al frumusetii.
Vei avea oportunitatea sa insipiri oamenii sa se simta bine despre ei, sa aiba mai multa energie si incredere in sine si in acelasi timp te vei si distra intr-un mediu prietenos si profesionist.
Pentru ca vei lucra cu un concept nou si inovativ pe langa experienta aplicata la locul de munca vei beneficia de training si specializare pe parcursul a 3 luni.
Daca esti gata sa iti asumi provocarea si ai mai lucrat in domeniu sunt sanse mari sa lucrezi cu noi in curand.


CERINTE

studii superioare de preferinta medicale, pedagogice si sportive;
 Persoane sociabile, cu o atitudine pozitivă şi spirit de echipa;
 Orientate spre client și rezultat;
 Abilitati de vanzare
 Experiența anterioară într-o poziție similară constituie un avantaj


DESCRIEREA FIRMEI

Unica Sport este un proiect început dintr-o cauză socială care s-a transformat în decursul anilor într-o afacere de succes. Rețeaua de săli Unica Sport formata din 17 filiale in Chisinau.
Dupa o experiență de succes de aproape 20 de ani în Republica Moldova am decis să ne extindă şi în România.

Metoda patentată Unica deține protecția drepturilor de autor asupra abordării care o propunem clienților. Astăzi suntem o rețea care se dezvoltă dinamic scopul nostru rămânind același: noi tindem să contribuim la o calitate mai bună a vieții oamenilor prin servicii focusate pe sănătate și frumusețe.

Unica Sport este un loc unic pentru dezvoltarea carierei, a experientei si abilitatilor tale. Prin inovatie, creativitate si spirit de echipa, transformam piete si viata oamenilor, avend acelasi impact si asupra carierei tale.