ucenic, ajustor, bijutier in Sectia de prelucrare metale pretioase si comune

Atelierele Patriarhiei Române

30-05-2014 | EXPIRA LA 01-06-2014

Job expirat

RESPONSABILITATI

Prelucrarea metalelor pretioase si a aliajelor acestora in vederea obtinerii de obiecte bisericești prin debitarea, traforarea, slefuirea, țintuirea manuala a pietrelor, topirea-turnarea manuala a obiectelor din metal prin procedee moderne, realizarea manuala a obiectelor din metale pretioase și prin procedee mecanicizate, sub coordonarea unui maistru de producție.
Responsabilitățile postului au în vedere cunostintele si experienta;∙ judecata si impactul deciziilor;∙respectarea regulamentului de ordine interioară și a conditiilor de munca și integrarea in echipa.
Beneficiile angajarii într-un astfel de post se referă la învățarea și aprofundarea unei meserii frumoase în domeniul prelucrarii metalelor (confecționarea obiectelor de cult) într-o echipă tânără și profesarea meseriei în cadrul unei instituții statornice cu o vechime neintreruptă de aproape 100 de ani.


CERINTE

Persoane tinere, responsabile, cu experiență și fără experiență în domeniul prelucrării metalelor prețioase ,comune și a aliajelor acestora în vederea confecționării obiectelor de artă (bisericească) de dimensiuni medii și mici.
Candidații fără experiență (ucenicii) trebuie să posede totuși cunoștințe minime în utilizarea uneltelor specifice unei sectii de prelucrarea metalelor. Cunoștințele privind prelucrarea metalelor prin debitarea, traforarea, slefuirea, țintuirea manuala a pietrelor, topirea-turnarea manuala a obiectelor din metal prin procedee moderne, realizarea manuala a obiectelor din metale pretioase și prin procedee mecanicizate, reprezintă un avantaj.


BENEFICII OFERITE

decontare transport