Transportation coordinator with Italian and French

SC Veo Worldwide Services SRL

27-01-2016 | EXPIRA LA 27-01-2016

Job expirat

RESPONSABILITATI

Misiune:
(R40310006150)

În calitate de Transportation coordinator with Italian and French în Veo, principalele tale misiuni vor fi:
- Contactarea furnizorilor de marfă din Europa pentru a asigura aprovizionarea platformelor logistice şi a organiza transporturile;
- Organizarea transportului de marfă de la furnizorii din Europa către platformele logistice şi urmărirea comenzilor pâna la receptionarea mărfii;
- Negocierea tarifelor de transport pentru a identifica cea mai bună soluţie de livrare;
- Stabilirea telefonică şi prin e-mail a datelor şi orelor de livrare la platformele de destinaţie;
- Informarea serviciului Achiziţii şi Marketing (din partea clientului) despre comenzile blocate;
- Comunicarea cotaţiilor de transport la cererea serviciului Marketing (din partea clientului).


CERINTE

Candidatul ideal

Dacă eşti o persoană dinamică şi motivată, cu abilităţi de negociere şi capacitatea de anticipare a situaţiilor neprevăzute, dacă oportunitatea de a te forma şi dezvolta într-un mediu internaţional reprezintă o provocare pentru tine, atunci alătură-te echipei Transport la sediul nostru din București.
Pentru reuşita în această misiune este nevoie de:
- Experientă profesională de cel puţin 2 ani într-unul din domeniile următoare: customer service, order management, achiziţii, vânzări, transport, logistică;
- Cunoaşterea limbilor italiană și franceză la nivel B2/C1;
- Disponibilitate pentru deplasări ocazionale în Franţa şi România;
- Cunoştinţe de utilizare pachet Microsoft Office (îndeosebi Excel);
- Cunoştinte SAP ( reprezintă un avanta);
- Bună capacitate de organizare;
- Gândire analitică;
- Atenţie la detalii.


BENEFICII OFERITE

Beneficii:
- Pachet salarial atractiv;
- Bonuri de masă;
- Curs de limba franceza;
- Traininguri de specialitate.


DESCRIEREA FIRMEI

VEO Worldwide Services este o companie cu peste 9 ani experiență, cu o creștere de 140% față de ultimii 2 ani. Aproape 500 de colegi în 6 sedii din România, Republica Moldova și Polonia. Peste 20 de proiecte cu expunere internațională. Mediu multicultural și un zumzăit continuu în multe limbi străine: engleză, franceză, italiană, spaniolă, greacă, germană, rusă, turcă, sârbă, croată. Clienți din toate colțurile lumii.

Suntem un furnizor de servicii de consultanţă Business to Business acoperind o gamă largă de domenii, iar specialiștii noștri în COMERŢ INTERNAȚIONAL și TRANSPORT, IT, FINANŢE și RESURSE UMANE fac din VEO o companie de profesioniști.

Ce ne definește? PASIUNEA şi IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente magice în tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflectă nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastră zilnică.

Ce îţi propunem ? Provocări, zi de zi! Provocarea de a te adapta unei companii care crește anual cu peste 80%, provocarea de a fi într-o permanentă competiție cu tine însuți, provocarea de a lua proiecte de la 0 și de a le da un sens!

Îți încurajăm spiritul antreprenorial, creativitatea și ideile originale. Îți oferim posibilități de dezvoltare a carierei, training-uri la nivel internaţional care să te ajute să devii un profesionist din ce în ce mai bun, dar și sprijin personal, solidaritate în momentele dificile.

Dacă îţi doreşti un angajament pe termen lung, iar provocările nu te sperie, ci sunt impulsul care te împinge spre birou zâmbind, te invităm să ne cunoaștem și să vorbim despre cariera ta!