Trainer

DIRECT LEARNING SYSTEMS

20-08-2006 | EXPIRA LA 26-08-2006

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Elaboreaza un curs (cca. 150 pagini A4) in domeniul sau de expertiza; cursul ramane proprietatea intelectuala a trainerului;
- Asista cursantii pe parcursul programului de training (raspunde la intrebari, verifica temele, corecteaza lurarile/proiectele);
- Domeniile principale de interes sunt: comunicare, "soft skills", management, zona IT (programare, baze de date - mai putin MS SQL, retele).


CERINTE

- Experienta deosebita in domeniul sau;
- Experienta minima de trainer;
- Abilitati de redactare;
- Abilitati pedagogice;


BENEFICII OFERITE

Pentru cursurile organizate pe site-ul www.cursurionline.ro, trainerul primeste un comision in valoare de 70% (brut) din suma primita de la cursant.
Pentru cursurile organizate face2face, comision negociabil.

Va rugam trimiteti CV-urile la adresa jobs@cursurionline.ro.


DESCRIEREA FIRMEI

Direct Learning Systems a reuşit să atragă şi să consolideze o reţea deosebită de traineri, a căror pasiune, pregătire şi experienţă profesională oferă premisele unor servicii de calitate. Printre trainerii DLS se numără 4 absolvenţi de programe MBA, 3 cadre didactice universitare, 10 traineri experimentaţi, 11 profesionişti cu o experienţă recunoscută în domeniul lor de activitate. Domeniile de expertiză acoperă în întregime sfera economică. De asemenea, sunt disponibile programe de pregătire în domeniul IT & C.