TRAINER

KIKA Mobilier SRL

05-09-2008 | EXPIRA LA 11-09-2008

Job expirat

RESPONSABILITATI

In calitate de trainer sunteti direct responsabil(a) de organizarea si derularea dezvoltarii profesionale curente a personalului. Printre atributiile Dvs se numara realizarea planului de scolarizari, luarea de masuri privind dezvoltarea profesionala a angajatilor, derularea acestora. Dvs ne asigurati un personal inalt calificat si ii insotiti pe angajatii Kika pe drumul lor profesional in cadrul companiei noastre.


CERINTE

studii relevante (diploma absolvire)
istoric sustinere scolarizari
flexibilitate si consecventa
abilitati de motivare si automotivare
deosebite abilitati de comunicare, moderare si de luare de decizii
cunostinte aprofundate PC
cunostine bune de limba germana si engleza
disponibilitate pentru calatorii (carnet de conducere)
rezistenta la stres


DESCRIEREA FIRMEI

Concernul nostru face parte din TOP FIVE distribuitori mobilier si amenajari interioare din Europa, fiind unul dintre leaderii de piata ai Austriei. Pentru centrala noastra din Bucuresti cautam persoane motivate si orientate catre oameni pentru pozitia de Trainer.
Angajamentul personalului este piatra de temelie a succesului nostru. Va garantam ca veti avea tot suportul necesar indeplinirii sarcinilor Dvs de serviciu precum si in ceea ce priveste parcursul carierei Dvs. In ciuda dimensiunilor companiei noastre, am pastrat cultura unei firme de familie, in care omul este in centru.
Va rugam sa ne transmiteti CV-ul Dvs precum si orice alte documente relevante in limba germana. Va asiguram ca le vom trata confidential.