Trader (Bucharest)

ABC Human Capital

06-04-2012 | EXPIRA LA 06-05-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Our client, a multinational trader of commodities, is looking for an experienced trader for its Romanian branch (in Bucharest).


CERINTE

Must have:
Experience in commodities trading
Good command of English
Ambition and desire to confirm
Deontology and common sense
Desire for a long-term professional commitment
Strong untapped business potential
Management experience is a plus

NB: Only the candidates who possess trading background will be taken into consideration.


BENEFICII OFERITE

The candidate will benefit from interesting career prospects in the company.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!