Territory Supervisor

Top Brands Distribution

18-02-2011 | EXPIRA LA 24-02-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

Vrei sa lucrezi intr-o companie tanara, dinamica, aflata in plina dezvoltare, unde sa-ti pui in valoare competentele si experienta profesionala?
Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie care crede cu adevarat in investitia in oameni? TOP BRANDS DISTRIBUTION, una din cele mai experimentate companii din Romania in domeniul FMCG, isi doreste sa angajeze:

TERRITORY SUPERVISOR

Obiective:
Monitorizarea, coordonarea si controlul activitatii de vanzari, corespunzatoare ariei de coordonare, in scopul cresterii profitabilitatii si in conformitate cu obiectivele pe termen scurt, mediu si lung ale companiei.
Dezvoltarea, instruirea si motivarea echipei de vanzari in scopul crearii unei echipe puternice orientata spre atingerea si depasirea obiectivelor asumate, atat din punct de vedere calitativ cat si cantitativ.


CERINTE

Pentru a fi eligibil pentru acest post, trebuie sa indeplinesti urmatoarele criterii:
- studii superioare (cel putin in curs de finalizare);
- experienta in vanzari FMCG, pe un post similar (minim 1 an);
- abilitati manageriale, de comunicare, negociere si vanzare;
- viziune si gandire strategica;
- capacitate de coordonare si organizare a echipei de vanzari ;
- cunostinte utilizare PC;
- permis conducere categoria B;
- atitudine proactiva.


DESCRIEREA FIRMEI

Top Brands Distribution este una dintre cele mai experimentate companii din Romania, in domeniul distributiei bunurilor de larg consum, fiind principalul distribuitor al produselor Philip Morris Romania.
Din 1998, Top Brands Distribution a avut o dezvoltare continua, devenind o companie de varf in distributia produselor de larg consum, cu o forta de vanzare de peste 280 de persoane, ce raspund cerintelor a peste 18,000 de clienti din Bucuresti si din alte 18 judete ale tarii.