Telesales Superstar

WORLD PHONING GROUP

06-12-2017 | EXPIRA LA 05-01-2018

Job expirat

RESPONSABILITATI

Suntem in cautarea TA!
Daca ai deschis acest anunt, inseamna ca ai constatat sa te pricepi sa vinzi, dar nu ti-ai dori totusi o munca de teren, asa este?
Nu este neaparat nevoie sa ai o experienta foarte vasta in acest segment, este suficient sa fi incercat, sa iti fi iesit si sa iti doresti sa continui. Si nu in ultimul rand, sa iti doresti sa castigi tot mai multi bani, doar pentru ca iti place sa comunici cu oamenii si ai un "acel ceva" prin care te faci placut la telefon.
Avem doua proiecte diferite, unul destinat vorbitorilor de ENGLEZA-nivel mediu, si altul destinat celor carora le place sa lucreze in limba ROMANA.
Pentru oricare dintre ele ai opta, ce iti putem spune, este ca aici vei gasi suport constant in a te dezvolta profesional, de a lucra in cadrul unei companii in care "teamwork" nu este doar un cuvant in engleza si alaturi de care iti poti atinge, la modul cel mai propriu cele mai indrazneste dorinte financiare.
Deci da, daca visezi la ultimul model de Iphone, nu e musai nevoie sa il pui pe lista lui Mos Craciun :P


CERINTE

Fiecare din cele doua proiecte despre care aminteam mai sus sunt diferite.
Daca optezi pentru cel din Engleza vei lucra cu clienti din Statele Unite, avand un program 18.00-1.00.
Daca optezi pentru cel din Romana, vei lucra cu clienti din Romania, avand un program 9-18.00
Dar cum vorba lunga este pierdere de timp, te invitam la noi, sa te convingi singur/a!
Aplica si vino sa punem la cale detaliile viitorului tau nou job :)


BENEFICII OFERITE

decontare transport


DESCRIEREA FIRMEI

World Phoning Group (WPG) is a rapidly developing outsourcing multilingual call center.WPG is uniquely positioned in Eastern Europe to provide Inbound and Outbound “out-sourced” Telemarketing Services. We offer a unique set of language skills, that set us apart from other Call Centre allowing our customers to focus directly on Ethnic market opportunities.Our expertise lies in outbound-inbound client generation, customer service, Schedule appointments, Product Sales, technical support and B2C and B2B Customer Acquisition, Clean and update lists.Headquartered in Bucharest, Romania, together with satellite offices in Moldova and Egypt, we offer services in wide variety of languages, including:* English* Spanish* Arabic* French* Russian* Italian* German* Romanian