Teleconsilier junior

BRD - Groupe Societe Generale

16-11-2015 | EXPIRA LA 16-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

Căutăm colegi noi, tineri și entuziaști! Echipa BRD Contact Center are nevoie de tine!

Activitatea consta in asigurarea relatiei la distanta cu clientii si prospectii BRD prin preluarea si solutionarea cererilor primite prin intermediul canalelor : telefon, e-mail, internet.

Competențele urmarite sunt: comunicare și lucru în echipă, orientare către client, abilități de vânzare, atenție la detalii, flexibilitate și rezistență la stres.

Pe langa un salariu motivant, vă oferim acces la un pachet de beneficii diverse, precum: flexibilitatea programului de lucru, accesul la training-uri si programe de dezvoltare, lucrul într-un mediu profesionist, dinamic, inovativ, posibilitatea de promovare și mobilitate în cadrul companiei.


CERINTE

Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru un interviu, restul de aplicatii fiind pastrate in baza de date a companiei pentru oportunitati viitoare.


DESCRIEREA FIRMEI

BRD - Groupe Societe Generale este a doua banca romaneasca, dupa activele bancare.

Cu o capitalizare de 3,5 miliarde euro la sfarsitul lunii aprilie 2006, BRD - Groupe Societe Generale detine prima pozitie, conform acestui indicator, intre societatile din domeniul financiar, listate la Bursa de Valori Bucuresti si a doua pozitie dupa acelasi nivel al capitalizarii bursiere daca luam in considerare toate companiile listate la BVB, indiferent de domeniu.