Tehnoredactor partituri muzicale

Casa de Editura GRAFOART - Libraria Muzicala G. Enescu

30-12-2011 | EXPIRA LA 30-12-2011

Job expirat

RESPONSABILITATI

- tehnoredactare partituri muzicale
- realizare DTP in Corel
- design coperte
- corectura
- scanare documente in vederea publicarii ca resurse electronice
- web design si intretinerea site-urilor

- Remuneratie: salariu fix + prime de merit si remunerare ore suplimentare
- Posibilitate de avansare
- sunt necesare 2 referinţe: din partea unui cadru didactic din cadrul ultimei institutii de invatamant absolvite si din partea ultimului angajator


CERINTE

- are cunoştinte de muzica (se impun cunostinte minime de muzica atestate prin diploma de absolvire a unei scoli de muzica)
- vorbeste limba romana corect
- este preocupat de lectura
- este comunicativ, sociabil, responsabil, atent, perseverent
- este dornic de perfectionare continua


DESCRIEREA FIRMEI

Fiind fondată în 1991, Casa de Editură GRAFOART a reuşit încă de la început să ocupe pe piaţa cărţilor crenelul volumelor de muzică, metode şi partituri. Succesul unor titluri ca Mică metodă de pian de Maria Cernovodeanu (5 tiraje – 10 000 de exemplare), Metodă de chitară de Ferdinando Carulli (5 tiraje – 10 000 de exemplare) a permis susţinerea unor cărţi de interes restrâns precum Gramatica muzicii psaltice bisericeşti sau Factorii reuşitei şcolare (Mihaela Jigău). În acest timp, GRAFOART a profitat şi de succesul de librărie al unor best-sellere semnate de autori precum Michael Zevaco sau Lewis Wallace.
În intenţia sa de a-şi diversifica oferta de carte, au fost traduse şi editate cărţi de interes aparent larg: Patologia vieţii sociale – H. De Balzac, Istoriografia – Ch. O. Carbonell şa., dar au fost şi reeditate volume clasice mai vechi : Preotul din Tours – H. De Balzac.
În prezent, colecţia muzicală se poate lăuda cu nume sonore ale muzicii universale, precum J. S. Bach, Beethoven, Fr. Chopin, Carl Czerny, Muzio Clementi şa.