TEHNOLOG ALIMENTAR - lant de benzinarii (companie multinationala)

ABC Human Capital

12-04-2013 | EXPIRA LA 12-05-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

- Va da recomandari operatorilor si bucatarilor din benziarii pentru schimbarea / imbunatatirea retetelor aflate in meniul benzinariilor
- Va recomanda angajatilor din benziarie cum sa folosesca ingredientele disponibile in retele aflate in meniu
- Se va ocupa de intocmirea procedurilor si de respectarea acestora (atat cu privire la fluxul de productie alimentara in sine cat si referitor la asigurarea calitatii)
- Va verifica si se va asigura ca produsele sunt prezentate / impachetate corespunzator si ca termenele de valabilitate sunt respectate
- Va implementa proceduri la nivelul intregii retele de benzinarii.


CERINTE

Experienta pe un post similar minim 2 ani
Experienta in retele de magazine sau chiar in lanturi de benzinarii
Carnet de conducere
Disponibilitate de a face delegatii in tara
Abilitati de planificare si organizare a activitatilor ce urmeaza a fi desfasurate
Excelente abilitati de comunicare si interrelationare personala, organizat, spirit de initiativa, analitic, flexibil, adaptabil, capacitate de lucru in echipa, bun negociator.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual!