Tehnician Retea de Acces Operatiuni Nord

ROMTELECOM

20-12-2012 | EXPIRA LA 19-01-2013

Job expirat

RESPONSABILITATI

Instaleaza/activeaza servicii de voce date si televiziune, repara la locatiile clientilor defectiuni sau disfunctionalitati ale retelei de acces, conform dispecerizarii centrelor de coordonare, incadrandu-se in termenul alocat.
Se asigura in cadrul activitatilor de instalare si reparatii servicii de date, voce si televiziune ca parametrii tehnici de functionare sunt in conformitate cu specificatiile tehnice ale serviciilor.
Gestioneaza amplasamentele de posturi publice si cabine telefonice, executa lucrari de instalare, desfiintare si relocare ale acestora.
Efectueaza intretinerea corectiva a echipamentului posturilor publice conform procedurilor prestabilite pentru a remedia defectiunile si a restabili functionarea acestora.
Efectueaza activitati specifice planificate de intretinere a infrastructurii de posturi publice, in limitele standardelor, practicilor si procedurilor predefinite.
Executa lucrari specifice de instalare si reparatii servicii in repartitoarele aflate in zona deservita.
Intocmeste contracte, anexe specifice si efectueaza instalari si reparatii integrale fara erori, lucrari de dezvoltare si dezafectare a retelei; face propuneri privind intretinerea preventiva a retelei de acces din aria sa de responsabilitate.
Este responsabil, de localizarea deranjamentelor si remedierea acestora in mod operativ pentru a imbunatati satisfactia clientilor prin asigurarea calitatii serviciilor si reducerea timpilor de nefunctionare
Identifica deficientele si localizeaza deranjamentele utilizand instrumente de diagnosticare si testare pentru a inlocui sau repara componentele defecte.
Furnizeaza informatiile necesare administrarii si intretinerii bazei de date cu evidenta retelei de acces.
Respecta standardele companiei si contribuie la pastrarea imaginii acesteia prin prestarea unor servicii de calitate si printr-un comportament profesional fata de toti clientii.
Desfasoara activitati de lucru la inaltime, poseda pregatirea tehnica corespunzatoare si cunoaste prevederile actelor normative referitoare la securitatea si sanatatea in munca corespunzatoare acestui tip de activitati
Contribuie la promovarea sau vanzarea de produse si servicii furnizate de Romtelecom.
Completeaza formulare si rapoarte standard (in scris sau automat) conform procedurilor departamentului pentru a-si informa superiorii cu privire la starea actuala/evolutia muncii prestate (lucrari executate si consum de materiale).
Se preocupă de cunoaşterea noilor servicii şi produse oferite de companie şi promovarea lor în rândul clienţilor


CERINTE

Cunoasterea portofoliului de produse si servicii oferite de Romtelecom
Cunostinte tehnice avansate despre serviciile de voce si date (ex. : ISDN, xDSL, IPTV)
Orientare spre client
Abilitati de integrare si lucru in echipa
Carnet de conducere categ B
Aviz medical „Apt” pentru lucrul la inaltime
Studii Medii.


DESCRIEREA FIRMEI

Romtelecom este o companie in miscare pe piata comunicatiilor din Romania. In ultimii ani Romtelecom a evoluat inteligent, cu multe eforturi, de la un fost monopol de stat la o companie privata, conectata la tehnologia sofisticata a acestui mileniu.
Compania ofera astazi servicii de incredere, inovatoare si usor de folosit, de la traditionala telefonie fixa, la Internet de cea mai buna calitate, dar si cel mai sigur spatiu de gazduire de date din Romania, servicii combinate de date si voce si un program permanent controlat si imbunatatit de Customer Care.
Si transformarea continua ...