Tehnician intretinere - Cora Alexandriei

SC Romania Hypermarche SA

05-10-2022 | EXPIRA LA 09-10-2022

Job expirat

RESPONSABILITATI

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor la Cora Alexandriei!


CERINTE

Avem nevoie de tine sa verifici si sa asiguri functionarea echipamentelor si instalatiilor din magazine, sa realizezi reparatii in magazin si birouri, sa intervii pentru remedierea anomaliilor/defectiunilor pentru instalatiile, masinile, utilajele si echipamentele magazinului, sa sustii activitatea comerciala a magazinului.


BENEFICII OFERITE

Iti oferim:
Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile, formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica, lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.

Iti poti depune CV-ul la serviciul clienti din magazin, trimite la recrutare@cora.ro sau suna la 0374.175.975. Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!