Tehnician intretinere

SC Romania Hypermarche SA

13-08-2022 | EXPIRA LA 17-08-2022

RESPONSABILITATI

Tehnician intretinere

Cautam tehnicieni calificati in domeniul electric, care vor realiza reparatii si lucrari de mentenanta in magazinele Cora. Serviciul de care apartii isi are locatia in Cora Lujerului si deserveste in principal magazinele din Bucuresti si pentru diverse lucrari in magazinele din tara.


CERINTE

Ce ai de facut :

Realizezi mentenanta preventiva conform specificatiilor tehnice ale echipamentelor/instalatiilor, semnalizezi problemele de functionare pentru a evita defectarea echipamentelor si totodata completezi in fisele de revizie utilaje operatiunile executate si consumabilele utilizate. Postul implica deplasari frecvente in Bucuresti si periodice (1 saptamana/luna) in tara.


BENEFICII OFERITE

Ce iti oferim:

Un loc de munca stabil si de incredere, contract pe perioada nedeterminata, tichete de masa, abonament medical la o clinica privata, prime variabile. Formare la locul de munca, colaborarea cu o echipa energica si dinamica. Lucrezi in schimburi 5 zile/saptamana, 1-2 weekenduri/luna si beneficiezi de intelegere in realizarea programului de lucru.
Cum aplici la noi

Iti poti depune cv-ul la recrutare@cora.ro.

Alatura-te unei echipe centrate pe satisfacerea clientilor!


DESCRIEREA FIRMEI

Lantul de hipermarketuri Cora apartine grupului international Louis Delhaize. In prezent, in lume exista peste 70 de hipermarketuri Cora: in Franta, Belgia si Romania. In Romania, Cora a deschis pana in prezent 11 magazine. Compania noastra pune accentul pe calitatea serviciilor si a produselor oferite, prin urmare investeste in dezvoltarea angajatilor sai. Ii asteptam sa se alature echipei noastre pe toti cei care doresc sã-si construiascã o carierã, intr-un mediu de lucru profesionist, cu posibilitãti de promovare!