Technical Support with English

S.C. VALORIS CENTER SRL

29-07-2020 | EXPIRA LA 29-07-2020

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea jobului
Care va fi rolul tău?

Vei gestiona e-mail-urile din partea clienților și vei rezolva cu promptitudine diversele situații pe care aceștia le raportează;
Vei oferi suport tehnic (level 1) și commercial, clienților noștri;
Vei păstra evidența interacțiunilor cu clienții și vei înregistra informațiile transmise de aceștia;
Vei participa la sesiuni periodice de training care să te ajute să te dezvolți pe plan profesional și personal.


CERINTE

Candidatul ideal
Ți-ai modat Minecraft-ul până a început să arate ca Skyrim? Mai mult decât atât, comunici ușor cu oamenii și vorbești engleza la nivel avansat? Transformă-ți pasiunea într-un job! Aplică pentru poziția de Suport Tehnic pentru proiectul nostru și folosește-ți abilitățile pentru a începe o carieră în domeniul IT!

P.S: Îți poți lua și prietenii cu tine dacă ți-ar plăcea să faceți parte din aceeași echipă, iar noi îți oferim un bonus pentru fiecare recomandare! :)


BENEFICII OFERITE

Ce îți oferim?

Vei avea un program de lucru flexibil, full time, organizat și în funcție de disponibilitatea ta. De exemplu avem 8 ture: 6:00 - 14:00/14:00 - 22:00/22:00 - 06:00 sau ture intermediare 16:00 - 00:00/17:00 - 01:00/18:00 - 02:00/20:00 - 04:00/21:00 - 05:00.
Vei avea un salariu fix, tichete de masa, bonusuri lunare de performanță, ce vor crește progresiv, odată cu experiența acumulată de tine în companie;
Vei avea parte de posibilități reale de promovare în cadrul companiei;
Vei avea oportunitatea de a acumula experiență în domeniul IT - Software;


DESCRIEREA FIRMEI

Activam de mai bine de 12 ani in domeniul serviciilor de Business Process Outsourcing, avand 3 sedii in Bucuresti, Ramnicu Valcea si Bacau.

Gestionam proiecte in 7 limbi de circulatie internationala pentru companii de top ce activeaza in diferite industrii (pharma, retail, telecomunicatii, banking, IT, auto, etc.).

Principalul motor al activitatii noastre il reprezinta oamenii - motiv pentru care am investit si vom investi intotdeauna in angajatii nostri prin training-uri, stagii de pregatire si suport continuu din partea team leaderilor si a managementului.

Aici vei gasi o echipa prietenoasa si cu dorinta constanta de progres. Mai mult decat atat, apreciem oamenii valorosi, drept urmare, cei care demonstreaza initiativa si determinare au sanse reale de a fi promovati, majoritatea managerilor nostri pornind de la postul de reprezentant relatii clienti.

Te invitam sa afli mai mullte despre noi aici:
https://www.valoris.ro/
https://www.facebook.com/ValorisCenter.Romania/
https://www.linkedin.com/company/valoris-center/