Technical Support Engineer

Senior Software

11-05-2012 | EXPIRA LA 10-06-2012

Job expirat

RESPONSABILITATI

Analizarea si rezolvarea solicitarilor intr-o maniera profesionista;
Respectarea termenelor limita.


CERINTE

Abilitati de comunicare atat in scris cat si oral;
Minim 1 an experienta intr-o pozitie de suport tehnic;
Minim 1 an experienta in lucrul cu un soft de tip ERP;
Experienta de lucru cu Microsoft SQL;
Cunoasterea unui program de analiza si raportare reprezinta un avantaj;
Experienta in tehnologia .NET reprezinta un avantaj;
Capacitatea de a lucra atat singur cat si in cadrul unei echipe.


DESCRIEREA FIRMEI

Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata.

Filozofia Senior Software:
Obiectivul nostru este sa transpunem inovatia tehnologica si know-how-ul acumulat in sisteme informatice specializate, destinate managementului afacerilor.

Tehnologia de ultima generatie ne ajuta sa livram sisteme scalabile, competitive si flexibile, care sustin atingerea obiectivelor strategice ale clientilor nostri.

Specializarea ne ajuta sa cream solutii informatice in care clientii se regasesc natural, usor de implementat si intutive pentru utilizatorul final;

Know-how-ul acumulat prin investitii permanente in dezvoltarea profesionala a specialistilor nostri ne ajuta sa oferim clientilor solutii proactive ; capitalul uman este cel care ne recomanda pentru parteneriate de succes, verificate in timp, cu fiecare client in parte.

Viziunea Senior Software este de a oferi cele mai inovative sisteme informatice, care sa constituie o platforma sigura de sutinere a deciziilor cheie in afaceri: analiza, decizie, control si optimizare.

Pentru mai multe informatii, va invitam sa vizitati www.seniorsoftware.ro; www.seniorERP.ro
Adresa de contact: jobs@seniorsoftware.ro