TEAM LEADER

Grawe Romania Asigurare S.A.

20-10-2009 | EXPIRA LA 19-11-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

CINE SUNTEM?
- Unul dintre marile concerne din Austria care ofera o gama completa de produse si servicii, atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice;
- Corporatie solida cu operatiuni in toata europa, aflata in plina dezvoltare si cu o permanenta dorinta de crestere a calitatii serviciilor oferite clientilor, dorind sa ajungem pe primul loc in preferintele lor;
- Traditie de peste 180 de ani in asigurari, cu intentia de a mari cota de piata in Europa Centrala si de Sud-Est, oferind noi produse personalizate clientilor sai, precum si prin deschiderea de noi agentii in Romania.


CERINTE

CE CAUTAM?
- Persoane dinamice, cu initiativa si spirit antreprenorial, cu orientare pe rezultate si capabile de a lua decizii rapide si eficiente, chiar si in conditii de stres;
- Candidatul nostru preferat va trebui in mod obligatoriu, sa manifeste o puternica orientare catre nevoile clientului si sa-i ofere cele mai potrivite solutii;
- Sa respecte valorile organizatiei noastre si sa relationeze foarte bine cu cei din jur si sa valorizeze munca in echipa;
- Apreciem in mod deosebit loialitatea, puterea de munca si abilitatile de dezvoltare si administrare a portofoliului propiu de clienti.


BENEFICII OFERITE

DE CE SA LUCRATI LA NOI?
- Pentru ca este un mediu profesionist de lucru, stimulativ, dinamic si provocator intr-un grup financiar international;
- Pentru ca vrei sa iti dezvolti aptitudinile cu ajutorul trainingurilor de specialitate, cu programe de formare basic/advanced tinute traineri romani si straini;
- Pentru ca vrei sa fii rasplatit pentru performantele tale si vrei sa fii implicat in noi proiecte ambitioase.

Persoanele interesate sunt rugate sa trimita un CV insotit de o Scrisoare de Intentie la adresa de e-mail: graweromania.asigurare@gmail.com, mentionand pozitia pentru care aplica.

Doar candidatii selectati vor fi contactati pentru interviu. Toate aplicatiile sunt tratate strict confidential.

Va invitam sa vedeti comunitatea Grawe Romania Asigurare SA. iar pentru a vedea despre ce este vorba, urmati linkul de mai jos:
http://graweromaniaasigurare.blogspot.com/


DESCRIEREA FIRMEI

Grupul financiar international GRAZER WECHSELSEITIGE VERSICHERUNG AG (Grawe) a decis in anul 2000 intrarea pe piata romaneasca a asigurarilor de viata prin infiintarea societatii Grawe Romania Asigurare SA, al carei actionar majoritar este, detinand 99,98% din capitalul social.

Anul 2005 a adus o schimbare importanta in politica firmei: prin preluarea companiei de asigurari Sara Merkur, compania Grawe Romania a inceput dezvoltarea propriei forte de vanzare. Noua forta de vanzare Grawe a reprezentat intrarea intr-o noua faza de dezvoltare a portofoliului de clienti si a gamei de produse de oferite.

In cei 9 ani de activitate, Grawe Romania a diversificat paleta de produse, adaugand asigurarilor de viata, asigurari de sanatate si de accident, precum si asigurari de proprietati (locuinte si bunuri casnice).

In anul 2006 Grawe a decis ca noile sale dimensiuni impun un nou sediu, astfel ca a fost achizitionata o cladire de birouri care a devenit noul sediu central al companiei. Valoarea investitiei totale a fost de 7,5 milioane Euro. Aceasta achizitie vine in continuarea politicii de investitii imobiliare ale companiei, politica armonizata interesului in domeniu al Grupului Grawe.

De la intrarea pe piata si pana la inceputul anului 2009, seriozitatea si profesionalismul ce ne caracterizeaza au determinat un numar de peste 220.000 de clienti sa opteze pentru programele noastre de asigurare de viata. Raspunsul nostru la necesitatile clientilor este clar: costuri de achizitie mici, produse bine structurate si diversificate, servicii calitative si parteneri ce ofer o consiliere specializata. Lansarea de noi produse speram ca va fi o noua dovada a adaptabilitatii si interesului nostru pentru unicitatea clientului roman - ceea ce speram sa se concretizeze intr-un portofoliu stabil.

Pentru anul 2009 am planificat diversificarea paletei de produse de asigurare cu noi programe care sa raspunda celor mai variate preferinte ale potentialilor clienti. Este foarte important pentru compania Grawe ca la sfarsitul anului 2009 sa poata oferi clientilor un pachet de produse de asigurare diversificat ai cuprinzator, de la asigurari complexe, la asigurari ieftine pe care oricine si le poate permite, de la produse de asigurare destinate persoanelor fizice, la programe specifice pentru persoanele juridice.

Reprezentam o forta reala pe piata romaneasca de asigurari deoarece punem in permanenta clientul pe primul loc. Scopul nostru este sa oferim cele mai bune produse si servicii in orice moment, pentru a fi demni de motto-ul nostru: "Asigurarea de partea TA"