TEAM LEADER

GRAWE ROMANIA ASIGURARE S.A

20-05-2010 | EXPIRA LA 26-05-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

- formarea,
- coordonarea echipei atat in activitatea de vanzare, cat si de post-vanzare,
- participarea la programul de training regional si national
- intocmirea rapoartelor de activitate.


CERINTE

- absolventi studii superioare,
- bune abilitati de comunicare, negociere, motivare si coordonare,
- orientare spre rezultate, realizarea targetului asumat,
- experienta in vanzari directe, experienta in management constituie avantaj.


BENEFICII OFERITE

- parte fixa +comisioane atat pentru vanzari proprii cat si pentru vanzarile echipei,
- pachet de bonusuri motivant-lunar, trimestrial, anual,
- program de training la nivel regional si national
- posibilitati reale de promovare bazate strict pe rezultate.


DESCRIEREA FIRMEI

Grawe Rom¿nia ¿i-a ¿nceput activitatea ¿n octombrie 2000, viz¿nd exclusiv domeniul asigur¿rilor de via¿¿. De¿in¿nd 99,98 % din pachetul de ac¿iuni, grupul Grawe este ac¿ionarul majoritar al companiei rom¿ne¿ti. In prezent Grawe opereaza atat pe piata asigurarilor de viata cat si sanatate, accident, locuinte si bunuri furnizand noi si noi solutii clientilor sai actuali si viitori.
Ne conducem dup¿ urm¿torul motto: “Asigurarea de partea TA”, iar strategia noastr¿ este s¿ punem ¿n permanen¿¿ clientul pe primul loc, s¿ ¿i oferim cele mai bune produse ¿i servicii ¿n orice moment.
De c¿nd am intrat pe pia¿¿ ¿i p¿n¿ ¿n prezent, seriozitatea ¿i profesionalismul ce ne caracterizeaz¿ au determinat un num¿r de peste 150.000 de clien¿i s¿ opteze pentru produsele noastre.
Datorita faptului ca pentru noi clientii sunt pe primul loc dorim sa le oferim acestora in continuare serviciile cele mai bune. Acest lucru nu il putem realiza decat daca echipa noastra este formata din adevarati profesionisti, retribuiti ca atare.
La sf¿r¿itul anului 2006 societatea Grawe Rom¿nia ocup¿ locul 5 pe pia¿a asigur¿rilor de via¿¿, aceasta reprezent¿nd o cre¿tere cu 3 pozi¿ii ¿n top fa¿¿ de anul trecut. Realizand 45.717 noi contracte, cu un total de Prime Brute Subscrise de 64.537.607 RON , tendinta de crestere a companiei se pastreaza, acest lucru aducand o crestere a cotei de piata si o stabilizare a unui brand de succes.