TEAM LEADER

GRAWE

24-05-2007 | EXPIRA LA 23-06-2007

Job expirat

RESPONSABILITATI

Descrierea postului:
- Managementul echipei de Consultanti Asigurari;
- Activitati de instruire si motivare;
- Urmarirea targetelor lunare, trimestriale, anuale;
- Intocmire rapoarte de activitate;
- Coordonarea activitatilor de service-are contracte.


CERINTE

- Studii superioare;
- Abilitati de coordonare echipa;
- Experienta in vanzari;
- Avantaj: experienta relevanta in management.


BENEFICII OFERITE

- Pachet de beneficii de cel mai inalt nivel:

*Finantare permanenta pe tot parcursul carierei;
*Bonusari lunare, trimestriale, anuale;
*Comisioane pentru vanzare proprie.

- Traininguri gratuite;
- Mediu de lucru dinamic.


DESCRIEREA FIRMEI

Grawe România si-a început activitatea în octombrie 2000, vizând exclusiv domeniul asigur¿rilor de viat¿. Detinând 99,98 % din pachetul de actiuni, grupul Grawe este actionarul majoritar al companiei românesti.
Ne conducem dup¿ urm¿torul motto: “Asigurarea de partea TA”, iar strategia noastr¿ este s¿ punem în permanent¿ clientul pe primul loc, s¿ îi oferim cele mai bune produse si servicii în orice moment.
În lista ritmului de evolutie pe care GRAWE l-a adoptat s-a înscris si achizitionarea, în 2005, a unui important juc¿tor de pe piata asigur¿rilor din România, societatea SARA MERKUR. Hot¿rârea s-a datorat rezultatelor deosebit de bune ale companiei GRAWE România si a reprezentat recunoasterea faptului c¿ aceast¿ companie a atins un nivel de “maturitate”, ce garanteaz¿ c¿ poate face fat¿ sarcinii complexe de preluare. Foarte importante în aceast¿ decizie au fost portofoliul de clienti ai Sara Merkur, precum si forta de vânz¿ri directe a societ¿tii. În cursul lunii august 2005, Grawe România a preluat întreg portofoliul de clienti al Sara Merkur, iar în martie 2006 a fost finalizat¿ preluarea.
Au fost preluate un num¿r de 55.994 contracte de asigur¿ri de viat¿ (lei si Euro), 1.916 contracte de asigur¿ri de s¿n¿tate (lei si Euro) si 713 contracte de asigur¿ri de accident (lei si Euro), reprezentând o prim¿ anual¿ de portofoliu în valoare de 10.278.300 lei.
La sfârsitul anului 2006 societatea Grawe România ocup¿ locul 5 pe piata asigur¿rilor de viat¿, aceasta reprezentând o crestere cu 3 pozitii în top fat¿ de anul trecut.