System Administrator

ITex

27-05-2009 | EXPIRA LA 18-06-2009

Job expirat

RESPONSABILITATI

Clientul nostru este un important dezvoltator si furnizor de solutii de securitate si transfer securizat de date cu sediul central in SUA.
Postul presupune activitati de instalare, configurare, upgrade si monitorizare a intregii infrastructuri IT, asistand totodata echipa de dezvoltatori in crearea de solutii de securitate optime pentru client.


CERINTE

-cunostinte atat teoretice cat si practice ce tin de retelistica si infrastructura: cablare, TCP/IP, protocoale internet si retelistica, firewall, routing;
-foarte bune cunostinte de diverse platforme de operare (hard/soft);
-experienta in administrare UNIX (de preferat Linux si Solaris);
-experienta in shell scripting (de preferat bash scripting); reprezinta un plus experienta in alte tehnologii de scripting;
-avantaj: experienta in lucrul cu baze de date Oracle;
-avantaj:lucrul cu hardware Sun Microsystems si SO Solaris;
-studii superioare tehnice;
-experienta de minim 2 ani pe un post similar;
-engleza scris si vorbit fluent;
-abilitati de munca in echipa;
-persoana analitica, atenta la detalii;
-atitudine proactiva, dorinta de a invata tehnologii noi si de a se perfectiona.


BENEFICII OFERITE

Posibilitatea de dezvoltare intr-o companie de renume.
Contact permanent cu cele mai noi tehnologii si solutii IT.
Pachet salarial atractiv in conformitate cu nivelul de experienta.


DESCRIEREA FIRMEI

ITex este prima alegere in furnizarea serviciilor de recrutare si consultanta HR in domeniul IT&C, asigurand servicii de calitate atat pentru candidati cat si pentru companii.

Candidatii nostri au atitudinea potrivita, abilitatile tehnice necesare performantei si acelasi set de valori cu cel al companiei pentru care ii propunem.

Clientii nostri au un mediu organizational sanatos si credinta ferma ca oamenii reprezinta cea mai valoroasa resursa a afacerii lor.

Scopul nostru este acela de a ajuta companiile in indeplinirea obiectivelor strategice pe care si le-au propus pe termen lung, asigurandu-le accesul la cei mai potriviti candidati. Putem descoperi acele elemente care determina compatibilitatea intre angajat si angajator prin identificarea talentului si valorii.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.itex.ro si www.itex.ro/blog