Support

Studio20

04-05-2023 | EXPIRA LA 04-05-2023

Job expirat

RESPONSABILITATI

Jobul de Support poate parea un job usor, dar el este un job esential pentru cresterea unei echipe de calitate. Mai mult, jobul de Support influenteaza direct rezultatele fiecarui model si atmosfera pozitiva, constructiva din companie.

Daca esti interesat/interesata sa observi ce fac colegii nostri te rugam sa ne transmiti cv-ul tau pe adresa de mail: angajari.victoriei@studio20.com si te vom contacta pentru a stabili o zi de observare.


CERINTE

Facultate absolvita

Persoana deschisa si comunicativa

Engleza cursiva atat scris, cat si vorbit


BENEFICII OFERITE

Salariu atractiv

Un mediu de lucru placut

Dezvoltare personala

Contract de munca pe perioada nedeterminata


DESCRIEREA FIRMEI

Studio 20 inseamna o echipa tanara si simpatica, un mediu de lucru placut si relaxat, dotari tehnice de ultima generatie, decoruri originale si, poate cel mai important, calitate recunoscuta international si recompensata cu peste 20 de premii.

Cei 18 ani de experienta in Romania, seriozitate si profesionalism, toate acestea recomanda Studio 20 ca fiind cea mai buna alegere daca vrei sa ai venituri excelente, sa te bucuri de viata si sa iti faci un rost in viitor. Iti promitem sinceritate si respect, atat de necesare si totusi atat de greu de gasit la un loc de munca in Romania de astazi.

Suntem prezenti astazi in 6 tari, pe 3 continente: Europa, America de Nord si America Latina, cu 18 sedii si peste 500 de colege.

Evident, va fi nevoie de efort, de respect fata de munca si de rabdare pentru a avea rezultatele dorite. Dar asta e valabil pentru oricine vrea sa isi faca un viitor, indiferent de domeniu. La noi ai toate sansele sa castigi suficient cat sa iti acoperi toate cheltuielile uzuale si sa pui bani deoparte si pentru casa, masina si altele atat de necesare, daca abordezi jobul cu seriozitate.

Poate cel mai important, Studio 20 abordeaza un stilul Glamour, adica farmec personal, discutii si manipulare, bazat pe inteligenta, cultura si ne adresam zonei adult, cum fac 90% dintre studiourile din Romania. Gheisele invata cum sa isi farmece vizitatorii si sa devina confidentul lor de suflet.