Strategic Account Manager- automotive leader

ABC Human Capital

11-06-2010 | EXPIRA LA 17-06-2010

Job expirat

RESPONSABILITATI

Compania angajatoare este lider mondial pe solutii de incalzire si aer conditionat, ofera inclusiv trape pentru diverse tipuri de vehicule: comerciale, speciale, etc. Ei sunt furnizori importanti pentru producatori, distribuitori de autoturisme, vehicule comerciale si speciale. Partenerii de aftermrket sunt principalii clienti ai firmei, care distribuie, monteaza si intretin echipamentele comercializate: incalzitoarele stationare, instalatii de aer conditionat, trape auto.
Scopul pozitiei este acela de achizitie de noi clienti (exclusiv B2B !) si de noi proiecte in gamele de produse: incalzitoare stationare, instalatii aer conditionat si trape pentru diverse tipuri de vehicule (de la camioane, autobuze, autoturisme, trenuri, ambarcatiuni, vehicule militare, inclusiv utilaje de constructii si agricole).
Rolul pozitiei este de a coordona activitatile de vanzare; presupune aproximativ 30% deplasari in teritoriu.

Indatoriri & Responsabilitati:
- Achizitia de noi clienti printre importatori de vehicule, proprietari de flote de vehicule, companii de transport (ce detin autobuze pentru transport local sau national);
- Folosirea potentialului de crestere cu precadere in domeniile vehiculelor speciale (trenuri, vehicule militare, utilaje de constructii), transportului public (CFR, RATB, Ministerul Transporturilor etc.), precum si autoturisme;
- Cresterea cifrei de afaceri in paralel cu asigurarea platilor si a nivelului de profitabilitate;
- Asigurarea unui management eficient al clientilor, prin construirea unor relatii durabile cu clientii cheie;
- Supravegherea constanta a tuturor licitatiilor relevante;
- Analiza pietei,a situatiei clientilor actuali si cercetarea pentru a identifica noi parteneri strategici in piata de profil.


CERINTE

- Absolvent de universitate cu profil tehnic;
- Minim 3 ani de experienta profesionala pe o pozitie similara;
- Buna intelegere de business (cunoasterea pietei in aria de munca, expunere si abilitati dezvoltate la orice nivel de client), cu accent pe capacitatea de atragere clienti si stabilirea unui sistem de gestionare portofoliu de clienti eficient;
- Expunere anterioara in industria auto sau existenta unei retele de contacte relevante in piata de profil este un plus.

Profilul profesional:

- Foarte bune abilitati de vanzari (track-record de dezvoltare afaceri si portofoliu de clienti, dovedit anterior);
- Abilitatea de a lua decizii si de a influenta persoane in toate tipurile de pozitii;
- Abilitati dovedite de comunicare, capacitate de initiativa, foarte bun organizator, flexibil si cu multa mobilitate si capacite de adaptare;
- Buna intelegere tehnica, aplicabila pe sectorul de automotive;
- Buna cunoastere a limbii engleze sau germane (dupa caz), scris si vorbit.


DESCRIEREA FIRMEI

Furnizam solutii extinse pentru proiecte de Resurse Umane inca din 2005. Adaptam cu succes noile tendinte in domeniul Resurselor Umane si utilizam creativ oportunitatile pe care le ofera mediul economic pentru atingerea target-urilor comerciale si de comunicare ale partenerilor nostri.

Munca noastra include solutii bazate pe analize si experienta, programe de implementare a strategiilor de retentie si motivare personal adaptate fiecarui partener, analize complete ale profilurilor candidatilor, selectia strategiei optime pentru implementarea fiecarui proiect, evaluarea si monitorizarea eficientei solutiilor propuse.

Aceasta se traduce in programe inteligente sustinute prin baze de date complete si complexe, aplicatii web, portaluri de informare si socializare, baterii de teste concepute si implementate impreuna cu fiecare dintre parteneri, campanii de marketing online si head-hunting.

Misiune: ??? sa contribuim la indeplinirea obiectivelor partenerilor nostri prin abordarea celui mai important capital al oricarei companii; cel intelectual???.