Specialist Vanzari Online si Operator PC

Ventas Mundo SRL

25-12-2015 | EXPIRA LA 27-12-2015

Job expirat

RESPONSABILITATI

1. Reprezentant vanzari - digital online.
Procesul de vanzare producandu-se exclusiv cu ajutorul uneltelor si platformelor digitale care apartin companiei, ceea ce inseamna ca se exclude contactul direct - offline cu clientul si orice conversatii telefonice.


2. Operator PC - cautarea de informatii pe diverse platforme open-source (platforme sociale si cu specific, presa) si introducerea lor in baza de date pentru a putea fi utilizate ulterior de catre specialistii in vanzari.


CERINTE

- Limba engleza, nivel mediu si avansat
- Limba secundara germana, franceza sau italiana constituie un avantaj.
- Intelegere la nivel basic a platformelor si uneltelor din zona Social Media.


BENEFICII OFERITE

Salariu fix plus parte variabila pana la 2500 lei.


DESCRIEREA FIRMEI

VM este o agentie de creatie si publicitate specializata in vanzari online.

Existenta agentiei incepe candva in 1999 cand agentia mama din New Jersy, America, a testat cu succes tehnica specifica noua de vanzari online, fiind un pionierat la acea vreme, iar ulterior a decis sa deschida multiple agentii in Asia - Filipine, India, Vietnam, Cambodgia.

In 2015 s-a decis extinderea in estul Europei si am deschis biroul din Bucuresti.


In plina era digitala vanzarile online sunt REGELE. Toate produsele si ofertele agentiilor media online au ca scop final vanzarile, chiar daca ele declara alte scopuri, acestea sunt de fapt intermediare.

Ceea ce agentia VM ofera sunt rezultate imediate aplicate pe nevoile reale ale clientului, fara nici o ambalare sau eventual, mutarea atentiei clientului catre scopuri si produse intermediare, doar pentru a-i lua mai multi bani.

Punctul central al campaniilor noastre de vanzari sunt specialistii nostri in vanzari care aplica o tehnica similara cu vanzarile directe offline in mediul online.

Bineinteles, aceste tehnici putin atipice pe care le folosim sunt completate de Branding,E-mail marketing, PPC, PPL, SEO, Retargheting, WebDesign, Grafica Video, Suport Vanzari.